Malý efekt botulotoxinu

(Diskusia k téme Hyperhidróza)

Malý efekt botulotoxinu

Dobry den,prosim Vas,potrebujem poradit. Pred dvoma tyzdnami som si dala aplikovat botulotoxin do podpazusia proti nadmernemu poteniu. Lekar mi pichol vraj 200 jednotiek.Zaplatila som 300€. Par dni som sa potila menej,avsak prisli dni kde prisiel aj stres a potila som sa tak ako predtym. Bola som tam, a lekar to nechapal.Pichol mi este dalsich 150jednotiek,za ktore som ale neplatila.Citim,ze sa potim menej,ale ked pridem do stresu,alebo je velka horucava,tak sa zasa potim vela,skoro ako predtym? Je to mozne? Poradte mi prosim.Dakujem Ivana

17.08.2011 18:50

Odosielanie

RE: Malý efekt botulotoxinu

Dobry den pan doktor,dakujem za odpoved.Chcem sa este opytat,ci to mam ist teda reklamovat,ci co mam robit.dakujem

30.08.2011 10:17

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

ako technikou to bolo pichané, buď požívali jód a škrob, alebo si kreslili štvorcovú sieť?, ampulxu s botoxom otvorili pred vami?

30.08.2011 10:39

No potierali mi to vraj borovou vodou,ak si dobre spominam a neotvarali predo mnou, prisiel uz s naplnenou striekackou.Ale nemam ani blocek z pokladne,len paragon a tam napisane hyperhydroza 300eur.

30.08.2011 14:10

koľko vpichov vám robili

30.08.2011 23:22

No to neviem,ale ked mam odhadnut mozno po desat vpichov, alebo menej? a ked som sla druhy krat,tak to bolo menej.

31.08.2011 08:47

Vážená paní,
s ošetřením BOTOXEM/DYSPORTEM pro nadměrné pocení mám velmi dobré zkušenosti, na jedno ženské podpaží obvykle stačí 15 jednotek BOTOXU, resp. 60 jednotek DYSPORTU, málokdy je nutné výrazně přidávat. Cena za 1 jednotku BOTOXU (a 4 j. DYSPORTU) je 170 Kč, resp. 7 €.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

31.08.2011 16:09

Dobry den, prosim Vas uz som tu pisala. Dala som si aplikovat botox proti nadmernemu poteniu. Pichli mi vraj 350 jednotiek. O dva tyzdne som sla zas lebo som sa potila stale,tak mi pichli 300jed. Aj napriek tomu som sa potila dalej hlavne v strese,tak som sla zas. Doktor ale povedal ze to nechape,lebo ked mi to potreli borovou vodou,ci ako sa to vola, aby mi scerneli aktivne potne zlazy tak mi uz nescernelo nic.Aj tak mi pichol 200jed.a povedal ze ked toto uz nezaberie tak nevie. Cez den sa dako nepotim,ale ked pridem do stresu...Teraz som bola na jednom skoleni,kde som bola trochu v strese a mali ste vidiet ake som mala velke mokre kruhy v podpazusi.3x som si vysusila tricko a 3x som ho prepotila.Prosim vas vie mi niekto poradit,co to ma znamenat,lebo to nechapem a ani doktor.Poradte mi co mam robit? Na koho sa obratit?

31.10.2011 09:20

Vážená paní,
rozhodně to je podivné, na dálku Vám však mohu poradit jedniné: zkuste jiné pracoviště.

31.10.2011 15:30

Dobrý večer paní Ivka.
Doplním príspevok kolegu MUDr.M\"ullera : jediné moje vysvetlenie je,že si pán doktor splietol fľaštičku Botoxu s fliaštičkou s vodou.Inak si neviem vysvetliť,že po 850jUT ešte dokážete hýbať hornými kmončatinami a písať !!!
Pekný večer P.S.: Pro Aspen Aesthetic : Vaše odpověď je poněkud min.nevkusná, ne-li nechutná až vulgární.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz

02.11.2011 17:42

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Dobry den pan doktor. Dakujem krasne za odpoved,aj panovi dr. Mullerovi. Myslite ze to mam ist reklamovat? ale ako tam vtedy dokazem ze sa stale potim. Zaplatila som 300eur, viem ze niekde je to aj drahsie, ale aj tak to nie je mala suma, aspon nie je pre mna. Dakujem.

02.11.2011 18:38

Dobrý den,
bohužel jste neměla všechny informace o léčbě hyperhidrosy.Léčba Boltulotoxinem je jedna z nich.Bohužel je jen dočasná(3-6 měsíců
v průměru).Použitá dávka Botulotoxinu není garancí,že efekt bude zaručený.Proto tento zákrok nemůžete reklamovat.SMART LIPO( což je
laserová technologie)Vám zaručí,že efekt bude velice dobrý.Nikdy nemůže ovšem být 100%.Nelze ho dosáhnout ani tou nejradikálnější
metodou,která spočívá v chirurgickém odstranění potních žláz.Smart
Lipo je nejfektivnější metoda v současné době.Podívejte se na
stránky www.glamourclinix.eu
Se srdečným pozdravem
MUDr.Petr Vašek
Glamour Clinic
Praha

03.11.2011 15:33

Dobry den, dakujem to ste ma ale potesili. Cela moja mesacna vyplata isla na Botox a vobec nic z toho. A neviem si predstavit dat 1000eur, a stale nemat zaruku uspesnosti. Mne uz nepomoze asi nic. :-(

03.11.2011 15:51

Vážená paní,
neviděl bych to tak špatně. Moji pacienti jsou s BOTOXEM/DYSPORTEM v oblasti podpaží velmi spokojení obvykle podstatně delší dobu než 3-6 měsíců a razantnější ošetření nepotřebují.

04.11.2011 09:21

Dobry den, uz som sem pisala viackrat, aj boli reakcie,ale neda mi to napisat znova. Dala som si aplikovat botox do podpazusia, najprv mi pichli 300 jed. kedze to nemalo ucinok sla som znova po dvoch tyzdnoch a dali mi 200 jed. kedze som sa potila stale,sla som zas, asi po mesiac, a doktor tomu nerozumel,ved ked mi to potrel borovou vodou aby videl,kde su este aktivne potne zlazy,neboli ziadne aktivne,nic mi nescernelo. Ale aj tak mi pichol este 200. To bolo asi pred mesiacom.No a pisem preto znova,lebo som uz nestastna. Vcera som bola na kontrole,a vytahovali mi stehy z nosa.(septorinoplastika) keby ste videli aka spotena som vysla z ambulancie. Nebudem prehanat ked poviem ze som mala pod pazuchami mokre kruhy velke ako moja hlava. Prosim vas vie mi to niekto vysvetlit ako jeto mozne? co to ma znamenat? A co mam robit? Potim sa vacsinou v strese takto vela. Nema to nejaky psychicky problem? Ako sa toho zbavim? Uz ani peniazky nemam na nejaku inu technologiu. :-( Dakujem

24.11.2011 17:40

blizi se vanoce, Botox je jiz skoro zadarmo

31.10.2011 12:55

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (3)

Zvážte to sama paní Ivka, za seba : ANO.

02.11.2011 19:28

Pekny den mila Ivana , naozaj sa k tomu nevieme vyjadrit , nakolko sme sa u nas na klinike este s niecim podobnym nestretli.
Standartna davka je 300-400 j / spolu do oboch podpazusi /.
S pozdravom Esthetic klinika / 0905 244 577 /

04.11.2011 10:07

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?