Dobrý deň , chcela by som sa opýtať mali by ste voľný termín na abdominoplastiku na letne prázdniny (jun-jul-august)najlepsie v Banskej Bystrici alebo inde . Zatiaľ ´dakujem
abdominoplastika
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň,
ponúkame termíny operácii aj v letnom období.Bolo by najvhodnejšie,zákrok riešiť formou osobnej konsultácie.
V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste nás kontaktovali.
Predmetom osobného pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, termín operácie, cenovú reláciu...
Osobné konsultácie sú bezplatné a nezáväzné.
"Dostavte sa na konzultáciu pond.-št. 8.00-15.30 hod piatok:8.00 -15.30 hod. Novamed, B.Bystrica, mobil: 0903 940 654 MUDr.Pikula"
Dostavte sa na konzultáciu podľa Vašich možností pond.- št 12.00 -15.30 hod. Piatok: 8.00-15.30 hod., resp. po telef. dohovore 048/4399 159 0603 940 654
prajem pekný deň Dr.Pikula
Visitor
Príspevkov: 6
Dobrý deň pan doktor, ja som k vam volala a so sestrickou sme sa dohodli na termíne konzultácie. Zatiaľ velmi pekne dakujem a tesim sa na konzultaciu s vami prajem pekný deň daniela
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
samozrejme mame volne terminy, no v prvom rade je potrebne dohodnut si termin osobnej konzultácie s panom doktorom, aby ste sa dohodli ohladom zakroku. Terminy si mozete dohodnut telefonicky alebo mail.ak nam poslete na seba kontakt na chirmed@chirmed.sk recepcna vam zavola a dohodnete si s nou termin kt vam najviac vyhovuje
s pozdravom
Ing.Hudáková Janka
office manager
Esteticke operacie vykonavame iba v nasom centre v Kosiciach.
V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat na uvedenych tel. cislach a dohodnut si termin osobnej konzultacie, pri ktorej vieme detailne prebrat Vas problem a navrhnut riesenie..
Chirmed s.r.o
Dominikanske nam. 7
Kosice 040 01
RECEPCIA KOSICE
telefon: +421 55 729 70 69
T-Mobile: +421 910 958 298
Orange: +421 905 644 839
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň,chcela by som sa objednat na konsultáciu abdominoplastiky najlepšie v Banskej Bystrici mali by ste volný termín?Dakujem
Visitor
Príspevkov: 2
Dobrý deň....mala by som záujem o abdominoplastiku brucha....čítala som o tejto operácii a dočítala som sa, že je väčšie riziko embólií pri tejto operácii...Môj otec zomrel v októbru na embóliu, tak mám dosť obavy...Viete mi povedať, či napísať o vzniknutých embóliách pri týchto zákrokoch??? Je naozaj veľké riziko? Viete mi zhruba napísať približnú cenu zákroku? Mám brucho dosť ovisnuté...a ešte mám jazvy po dvoch sekciách...Dala by sa táto operácia, prípadne konzultácia vybviť aj v NR? či v Ba? Ďakujem...
Dobrý den,
na naší klinice působí špičkoví plastičtí chirurgové, kteří mají mno zkušeností s operacemi tohoto typu. Zároveň je na naší klinice možnost zajistit speciální genetické vyšetření Trombogen, které stanovuje velmi přesně dispozici k onemocnění poruchy krvácivosti a srážlivosti. Vyšetření Trombogen ukáže před operací, zda má pacient zvýšený sklon k trombosám a emboliím a zda se má provést antitrombotická prevence i u chirurgických výkonů, u kterých se normálně tato prevence neprovádí. (Tzn. pokud bude výsledek vyšetření pozitivní, podají se léky, které minimalizují vznik trombosy. Pokud je výsledek negativní, podávají se tyto léky jen u operací, kde je střední a vyšší riziko trombosy nebo embolie). Na základě tohoto vyšetření jsme schopni lépe a cíleně předcházet trombo-embolickým komplikacím. Cena vyšetření je 2700 Kč. U rizikových skupin /pozit. rodinná anamnéza, antikoncepce,.../ je možná úhrada i na pojišťovnu.
Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s plastickým chirurgem, kde zhodnotí stav a indikaci k výkonu, stanoví přesný cenový plán. Cena této konzultace je 500,- Kč a v případě uskutečněného výkonu bude z jeho ceny odečtena. Nejbližší termín konzultace je možný již během několika dnů. Pro objednání jsem Vám kdykoliv k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
dobrý deň,
pokiaľ by ste mali záujem o konzultáciu aj vo Zvolene, môžete sa kontaktovať na t.č. 045-5323888 popr. medicentrum@medicentrum.sk, konzultácia by bola možná aj napr. 24.1.2011
Dobry den,
nase zariadenie INTERKLINIK v Bratislave Vam moze ponuknut bezplatnu a nazavaznu konzultaciu s plastickym chirurgom, kde mate moznost osobne zkonzultovat Vas problem.
Predmet osobneho pohovoru s plastickym chirurgom spociva v upresneni estetickeho osetrenia, cenovej relacii, zhodnoteni zdravotneho stavu buduceho pacienta, doba rekonvalescencie, termin osetrenia a podobne.
Konzultacie prebiehaju kazdy utorok a stvrtok poobede.
V pripade zaujmu o konzultaciu Vas prosime, aby ste nas vyrozumeli o Vasom rozhodnuti. Termin bezplatneho a nezavazneho pohovoru s plastickym chirurgom si mozete rezervovat na doleuvedenom telefonnom cisle.
S pozdravom,
team INTERKLINIK
+421 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?