Dobry den, chcem swa informovat, ci je mozne v BB u Dr. Cervena podstupit abdominoplastiku s platbou na splatky. Taktiez ma zaujima presna cena (zákrok, anestezia, pradlo,hospitalizacia), kontroly...) Dakujem
abdominoplastika na splatky?
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Visitor
Odosielanie
Dobry den.Operaciu je mozne vykonat na splatky cez home credit-co sa vybavuje u nas. Cena operácie 929,43,
narkóza 199,16,lozkoden 102,90, kompresívny pas 30 eur.Kontroly a prevezy su v cene operacie.
Na konzultaciu maozete objednat pri sestricke Zuzane na c.t. 048 4399 156. S pozdravom Dr.Cerven.
Visitor
Príspevkov: 3
a nemohli by ste mi prosím Vás nap. prense po akých splátkach to vychádza? Vopred ďakujem
Visitor
Príspevkov: 1
p. Dr. Cerven,dakujem z Informacie. Chcem sa este informovat, ci mate aj vy zverejnene nejake fotky pred a po abdominoplastike. Zatial som nic na internete nenasla.
Dakujem.
Visitor
Ahoj,chcela by som sa spytat,na p.Dr.Cervena,ci ma zverejnene nejke fotky,lebo ani ja som nic nenasla,dakujem,Hena
Visitor
Dobry den mam otazku na pana dr.Cevena,dostala som viac odporucani zrovna na vas co sa tyka abdominoplastiky,prosim mate aj nejake foto,dalej ma zaujima kedze som z Ba ,konzultacia navsteva u vas,cakacia dobacena(pocula som ze mate "plno"
Dakujem za odpoved s pozdravom Ada
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?