Dobrý deň... chcela by som sa informovať o ABDOMINOPLASTIKE... som už sedem rokov po sekcii dvojičiek a zostalo mi nepekné ovisnuté brucho s pokrčenou kožou (nadváhu nemám) .. chcela by som sa toho zbaviť a zdvihnuť si sebavedomie... čo všetko by som mala podstúpiť??.. a v akom cenovom rozhraní, plus-mínus, by sa to pohybovalo???... a čo všetko zahŕňa konzultácia???.. Ďakujem
Postup pri abdominoplastike
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Dobrý deň.
Mala by ste navšíviť plastického chirurga,ktorý Vám na základe vyšetrenia navrhne optimálne riešenie.Cena za kompletnú abdominoplastiku je na našom pracovisku 39.000.-,so súčasnou liposukciou bokov a event.brucha v prípade potreby potom 42.000.-CZK.Pokiaľ sa rozhodnete pre nás,možete poslať foto,na základe ktorého by sa mohol upresniť rozsah operácie a upresniť cena
Majte pekný deň.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
hirnakjaroslav@seznam.cz
Visitor
Príspevkov: 2
Dobrý deň..
Ďakujem za odpoveď.. som zo stredného Slovenska a do Prahy, to je pre mňa ďaleko...ale aj tak ďakujem... hľadám kvalitné a profesionalne pracovisko na strednom Slovensku... Prajem pekný deň
Mila Amanda,
urcite by som hladala primarne plastickeho chirurga na zaklade roznych kriterii (ako napr. testimonialy pacientov, doporucenia na zaklade ustnej propagandy) a potom sa nechala operovat tam, kde on bude posobit. Slovensko je predsa len nie take velke :-). Navyse co z toho, ak si aj najdete nejake pracovisko v danom regione, ale dany lekar vo Vas nevzbudi patricnu doveru?!
Ceny su u nas plus minus rovnake, takze tato otazka by nemala byt prioritna.
Urobte si taky maly "search" a na zaklade neho si potom vyberte niekolko potencionalych operaterov a som si ista, ze po osobnej konzultacii (ktore zahrna uplne vsetko) si intuitivne Vas vyber zuzite na toho praveho!
Vela stastia.
S pozdravom,
Dr. Jo Skulavik
PS. K vysledkom mojej prace sa dostanete cez anglicku, resp. nemecku verziu.
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
V prípade , že nemáte nadváhu ale máte citujem - nepekné ovisnuté brucho s pokrčenou kožou po pôrode, tak je pre Vás abdominoplastika resp. dermolipektomia pravdepodobne jediným riešením, ktoré môže priniesť trvalé riešenie stavu.
Podstúpiť musíte minimálne jednu, v lepšom prípade dve konzultácie na pracovisku plastickej chirurgie. Tie zahŕňajú zoznámenie sa klienta s operatérom, začiatok budovania spolupráce a dôvery medzi klientom a operatérom, zhodnotenie stavu, váženie a meranie pacienta, zhodnotenie kvality kože a pozície brušných svalov, poučenie pacienta o predoperačnom postupe, o operácii a pooperačnom postupe a ďalšom sledovaní, o vybratí stehov, o možných komplikáciách, o nutnosti nosenia kompresívneho návleku, o pooperačnom telesnom šetrení, o reálnych očakávaniach pacienta o postupe pri riešení možných komplikácií atď.
Cenové rozhranie je plus - mínus 1300,- EUR
S pozdravom a prianím pekného dňa
Prajeme vam dobry den,
predovsetkym vas musime vidiet, je niekolko moznosti pri abdominoplastikach, je potrebne vybrat
najvhodnjesiu formu, Od toho sa samozrejme odvija i cena operacnych zakrokov. od cca 1000 E, po 2500 E.
Rozsah cenovy plne zohladnuje typ a narocnost operacnych vykonov.
Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339.
S pozdravom, dr.D.Guba,PhD, Odd. plast chirurgie ULK, Bratislava
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?