Kedy na abdominoplastiku po porode

(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))

Kedy na abdominoplastiku po porode

Dobrý deň chcela by som sa informovať že ako dlho po pôrode je možné isť na operáciu brucha, a či sa tým odstráni aj jazva po cisárskom reze.Pravdaže by ma zaujímala aj cena spolu s konzultáciou.A či sa to dá aj na splátky aj keď som ešte na materskej.ďakujem

01.05.2011 20:56

Odosielanie

RE: Kedy na abdominoplastiku po porode

Dobry den

Abdominoplastikou sa sice odstrani jazva po cisarskom reze, vznikne vsak cca 2-3 krat taka dlha jazva priblizne na rovnakom mieste.
Po porode doporucujeme pockat dostatocne dlhu dobu na uvolnenie koze aj svalstva - najmenej 1 rok.
U nas stoji abdominoplastika s liposukciou a spevnenim brusnej steny 1500 Eur, splatky poskytujeme spolocnostou Quatro.

s pozdravom dr.Magdo, Chirmed , Kosice

02.05.2011 08:57

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)
RE: Kedy na abdominoplastiku po porode

Ďakujem.A cena je stála alebo záleží od vzhľadu pacientky? A ešte by sa dala spraviť aj liposukcia stehien naraz?A ak áno koľko by to stálo u vás spolu?A je po operácii nutné ostať v nemocnici,alebo sa môže ísť domou?

04.05.2011 17:51

Kvalitné  (4)    Nekvalitné  (21)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?