Abdominoplastika a zväčšenie pŕs

(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))

Abdominoplastika a zväčšenie pŕs

Dobrý deň,chcela by som podstúpiť abdominoplastiku,na ktorú som sa už informovala,no následne by som chcela aj zväčšenie prsníkov.Ovplyvňujú sa tieto dve operácie nejako navzájom.Ktorá je vhodnejšia ako prvá a po akom odstupe je možná.Dakujem za odpoved,Danišová.

16.05.2010 12:27

Odosielanie

Odpoveď naAbdominoplastika a zväčšenie pŕs / 16.5.2010 12:27

Prajeme vam dobre rano, predovsetkym je vas potrebne vidiet, posudit stav a moznosti kazdej z potencialnych lokalit. Ak je mozne obe operacie realizovat, skor som za operovanie trupu, az neskor prsnikov.
Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete nas kontaktovat bud spatne mailom, alebo priamo, tel< 0903 478 339. S pozdravom, dr D Guba, primar odd plastickej chirurgie ULK, Bratislava/

17.05.2010 08:25

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň,

bolo by najvhodnejšie,zákrok riešiť formou osobnej konsultácie.
V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste nás kontaktovali.
Predmetom osobného pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, termín operácie, cenovú reláciu...
Osobné konsultácie sú bezplatné a nezáväzné.

17.05.2010 10:09

Dobry den

U nas preferujeme njprv operaciu brusnej steny, po zhojeni doporucujeme operaciu prsnikov. Existuju aj pracoviska, kde urobia obidve tieto operacie naraz, pokladame to za zbytocne riziko.

Dr.Magdo

18.05.2010 13:33

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (0)

Dobry den
Je viac moznosti riesenia. Daju sa robit obe operacie naraz, najprv prsia potom brucho, alebo opacne. Treba Vas vidiet. Po operacii sa musia nosit elasticke navleky. Najlepsie je dohodnut si konzultaciu, kde sa dozviete vsetky vyhody aj nevyhody vo Vasom konkretnom pripade. Pracujem v Poprade aj Kosiciach. Mozete sa prihlasit mailom, alebo na c.t. 0907 589 465.
Dr.Potocka, CSc.

25.05.2010 00:58

Ak ste stihla a previs prednej brusnej steny nie je nadmerný, a zaroven ste v dobrom zdravotnom stave dvojkombinacia augmentacie s abdominoplastikou moze byt idealna. Nepodstupujete dve anestézy a hojenie je v jedinom casovom období. Záleží od pripadu k prípadu.Osobna konzultacia je nevyhnutná.V takychto pripadoch u nas pacientku hospitalizujeme dva dni a dve noci. S pozdravom Dr. Jurášek

25.05.2010 09:26

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (2)

Ďakujem veľmi pekne za informáciu,ešte by ma zaujímalo,v ktorom meste sa nachádzate,ceny jednotlivých zákrokov a či je u vás možnosť financovania operácie formou splátok.ďakujem,Danišová.

25.05.2010 13:56

Nase zariadenie sa nachadza v Kosiciach na Krivej ul. c. 18, forma splatok je mozna pri prvej nadpolovicnej splatke. Cena za abdominoplastiku je 1162.-Eur a za augmentaciu 864.- eur /rozumie sa bez ceny implantatov, fixacnej podpsienky a anestezy/. S pozdravom Dr. jurášek

25.05.2010 14:18

Dobry den,
nase zariadenie sa nachadza v Kosiciach na Dominikanskom namesti c.7
Cena zvacsenia prsnikov pomocou implantatov sa sklada z ceny chirurgickeho vykonu:
970 € (29.222Sk), ceny celkovej anestezie: 200 € (6.025Sk), ( tato polozka moze obcas odpadnut, lebo v pripade vkladania implantatov pod zlazu, co my robime zriedkavo, je mozne vykonat zakrok v lokalnej anestezii a sedacii, t.j. pacientka je pritlmena, na zakrok si vobec, alebo takmer nepamata, nema bolesti, ale nie je v celkovej anestezii, my vsak v drvivej vacsine pripadov umiestnujeme implantaty pod velky prsna sval a vtedy operujeme stale v celkovej anestezii), ceny fixacnej podprsenky (je potrebne ju nosit 6 tyzdnov po operacii: cca 55 € (1.657Sk)a ceny implantatov: cca 730 € (21.992Sk) az 1.660 € (50.000Sk) za par (najcastejsie cenove rozpatie za implantaty u nas je medzi 797 € (24.010Sk)az 1060 € (31.934Sk). Obcas ( ak to pacientka preferuje, alebo je napr. zo zahranicia, resp. tam pracuje a nie je u nas poistena a pod.) cez nas realizujeme aj nutne predoperacne vysetrenia, co prida k cene dalsich cca 66 € (2.000Sk). Hospitalizacia aj vsetky nasledne zdravotne sluzby - prevazy, neustaly dohlad sestry a lekara su zahrnute v cene operacie. Cize najcastejsia celkova cena je okolo 1.992 € (60.000Sk).

Najvacsie rozdiely v cene sposobuje typ, resp. znacka implantatov, pricom my si nemyslime, ze medzi cenou implantatu a jeho kvalitou je priama umera, t.j. podla nas neznamena, ze drahsi implantat je automaticky lepsi. Vsetci renomovani vyrobcovia, (a vyrobky od inych nepouzivame), ponukaju na implantaty celozivotnu zaruku, t.j. ak dojde k zlyhaniu implantatu vinou nedostatocnej kvality implantatu, dodaju nahradny implantat zdarma. Implantaty je potrebne menit po cca 8 - 15 rokoch skor z dovodu starnutia prsnikov a ich nevyhovujucemu estetickemu vzhladu ako kvoli starnutiu implantatov.
Pri abdominoplastike je Cena za vykon 1.100 € (33.138sk) ,anestezia pri tomto vykone stoji 270 € (8.134 Sk).
Ano,je mozne u nas platit formou splatok cez Quatro,nasa recepcna za vas vsetko vybavi.

s pozdravom
Ing.Hudáková Janka
office manager

Esteticke operacie vykonavame iba v nasom centre v Kosiciach.
V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat na uvedenych tel. cislach a dohodnut si termin osobnej konzultacie, pri ktorej vieme detailne prebrat Vas problem a navrhnut riesenie..

Chirmed s.r.o
Dominikanske nam. 7
Kosice 040 01

RECEPCIA KOSICE
telefon: +421 55 729 70 69
T-Mobile: +421 910 958 298
Orange: +421 905 644 839

26.05.2010 07:55

ďakujem za informácie,ešte by ma zaujímalo,ako dlho sa na operáciu čaká,konzultácia sa robí tesne pred operáciou alebo môže byť aj pár mesiacov vopred.Som z Prievidze,čo je dosť daleko,preto by som chcela mať všetko zistené vopred.Čo sa týka splátok,manžel má striebornú kartu Quatro,dalo by sa to riešiť aj cez neho? Ešte by ma zaujímalo,či máte zmluvu so Všzp,som po operácii hypofýzi-Chushingov syndrom,čoho dôsledkom potrebujem operáciu brucha.Je možné,aby mi to preplatila poisťovňa?Ďakujem,Danišová.

26.05.2010 09:10

Dobry den,
pri terminoch sa snazime vyjst v ustrety pacientom v maximalnej moznej miere...
konzultacia nemusi byt tesne pred zakrokom, moze byt aj skor, aby ste sa na samotny zakrok pripravili. Co sa tyka splacania cez quatro, samozrejme da sa to riesit aj cez manzelovu striebornu kartu.
Nemame zmluvy so ziadnou z poistovni, no pri konzultacii Vam vieme pomoct pri vyplneni ziadosti do poistovne.

Termin konzultacie si mozete dohodnut telefonicky alebo mailom, navrhnite termin aky by Vam vyhovoval

s pozdravom recepcna Mariana Mikulova

31.05.2010 15:02

Ahoj Dajanka, si z PD? Aj ja...mohli by sme si vymeniť info....tak ak chceš nap. na pocahontasss002@gmail.com
Tiež by som chcela na abdominoplastiku

31.05.2010 19:13

RE: dajanka

dajanka,hcela by som sa spýtať,či si už podstúpila operáciu,a keď hej,aké máš skúsenosti..,vďaka Ti..

29.12.2010 08:13

RE: dajanka

ahoj,ešte som nebola,no plánujem cca v marci...

29.12.2010 09:39

RE: Abdominoplastika a zväčšenie pŕs

dajanka,píšeš,že sa chystáš v marci na abdominoplastiku..,chcela by som sa spýtať,ktorú kliniku si si vybrala,a prečo..?Ďakujem ti..:)

09.01.2011 23:37

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?