Dobrý deň.Chcel by som si dať operovať brušný pruh.Nakoľko som silnejšej postavy a mám v pláne schudnúť ešte aspoň 20kg,chcem potom postúpiť aj abdominoplastiku brucha nakoľko mám aj rozostúpenú brušnú stenu a ovísajúce brucho. Po akej dobe po operácii pruhu sa moze vykonať abdominoplastika brucha? Alebo je lepšie absolvovať obe operácie naraz.Vadí my hlavne to ovísajúce brucho a rozostúpená brušná stena.Za odpoveď ďakujem.
Brušný pruh-abdominoplastika
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
určitě bychom Vám doporučili spíše osobní konzultaci s plastickým chirurgem. Na konzultaci lékař posoudí stav a zhodnotí indikaci k výkonu. Je potřeba dle stavu přesně určit, zda se bude jednat o kompletní či horní nebo dolní abdominoplastiku, liposukci břicha... Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s naším plastickým chirurgem, která stojí 300,- Kč a v případě realizovaného výkonu bude z jeho ceny odečtena. Pro objednání jsem Vám kdykoliv k dispozici na níže uvedených kontaktech.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?