Dobrý deň. Chcela by som postúpiť abdominoplastiku v Košiciach FN L. Pasteura, ale chcela by som postúpiť aj labioplastiku, je to spolu možné? Čaká sa dlho na operáciu? Ďakujem.
otázka
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
dobry den,
tieto zakroky vykonavame u nas na Dominikanskom nam.7 a velmi radi vas privitame na osobnej konzultacii. tieto zakroky je mozne urobit aj naraz a na operaciu v sucasnej dobe by ste cakali cca 2-3 tyzdne. Ak by ste vsak mali vazny zaujem budeme sa vam snazit vyjst v ustrety ohladne terminu.
s pozdravom dr.kacmar
chirmed
Visitor
Príspevkov: 3
Dobrý deň, ďakujem za odpoveď, chcela by som vás poprosiť o konečnú sumu + anestézia + hospitalizácia. Ďakujem.
Visitor
Príspevkov: 4
Dobry den.Chcem sa Vas opytat ci ste uz bola na tej abdominoplastike.Ak ano prosim poradte mi dobreho plastickeho chirurga v Kosiciach. DAKUJEM
![]() | Basic member |
Dobry den,
Operaciu previsnutej brusnej steny, tzv. abdominoplastiku, vykonavame v celkovej anestezii. Pri operacii odstranujeme kozu pod pupkom az do lonovej oblasti, spevnujeme brusnu stenu jej zositim, tym aj zuzujeme pas, v pripade potreby vykonavame liposukciu.
Cena za vykon je 1.100 € (33.138sk) ,anestezia pri tomto vykone stoji 270 € (8.134 Sk). Radi vas privitame na osobnej konzultacii.
s pozdravom
Ing.Hudáková Janka
office manager
Esteticke operacie vykonavame iba v nasom centre v Kosiciach.
V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat na uvedenych tel. cislach a dohodnut si termin osobnej konzultacie, pri ktorej vieme detailne prebrat Vas problem a navrhnut riesenie..
Chirmed s.r.o
Dominikanske nam. 7
Kosice 040 01
RECEPCIA KOSICE
telefon: +421 55 729 70 69
T-Mobile: +421 910 958 298
Orange: +421 905 644 839
Visitor
Dakujem pekne.Chcela by som vediet ci je u vas mozne aspon cast zakroku preplatit zdravotnou poistovnou.Dakujem ostavam s pozdravom.
![]() | Basic member |
Dobry den,
my nemame zmluvu so ziadnou z poistovni,ak by ste chceli preplatit poistovnou aspon cast zakroku,musite sa dohodnut so svojim obvodnym lekarom a poistovnou.u nas sa da platit len v hotovosti alebo na splatky cez splatkovu spolocnost Quatro
s pozdravom
Ing.Hudáková Janka
office manager
Esteticke operacie vykonavame iba v nasom centre v Kosiciach.
V pripade zaujmu nas nevahajte kontaktovat na uvedenych tel. cislach a dohodnut si termin osobnej konzultacie, pri ktorej vieme detailne prebrat Vas problem a navrhnut riesenie..
Chirmed s.r.o
Dominikanske nam. 7
Kosice 040 01
![]() | Basic member |
Aby som to trochu poopravil
Abdominoplastika je esteticky zakrok, ktory nikde poistovna nepreplaca. Je mozne, ze v statnom zariadeni poistovni vyuctuju nejaky uplne iny vykon a ten ona potom zaplati.
Dr.Magdo, Chirmed
Visitor
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?