dobry den, som zo Spisskej Novej Vsi a chcem sa opytat kde najblizsie sa vykonavaju operacie abdominoplastiky, kolko zakrok stoji a ci sa plati aj za konzultacie. Este by ma zaujímalo ci existuje nejaka plasticka operacia na zmensenie stehien (tuku na nohach-lytka a stehna) a ci sa daju zakroky spojit, dakujem Monika
Abdominoplastika-cena operacie a konzultacie
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Dobrý večer.Rozhodujúca je konzultacia a posudenie potreby,rozsahu korekcie brušnej steny.Od toho závisí cena výkonu /na našom pracovisku 26-42.000.-CZK,konzultácia 400.-CZK/.Samozrejme liposukcia na dolných končatinách je možná.Pokiaľ sa rozhodnete pre naše pracovisko,možete sa objednať telefonicky na recepcii kliniky.Majte pekný večer.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
Visitor
Príspevkov: 4
dakujem za odpoved
Prajeme vam dobry den, cena abdonimoplastik je od cca 1000-1200 E do 2200 E, podlla typu a rosahu operacneho vykonu. ak mate zaujem o konzultaciu, mozete sa objednat bud spatne mailom, alebo priamo na tel, 0903 478 339, S pozdravom, dr D Guba, phd, prim odd plast chirurgie ULK
Dobry den,
pred samotnym zakrokom doporucujeme konzultovat Vas problem osobne. Mate ale tiez moznost zaslat nam fotografie na posudenie lekarovi. Na ich zaklade Vas budeme informovat o cene zakroku.
Cena za abdominoplastiku je 1.500 - 1.870 euro. K liposukcii stehien a lytok a cene sa tiez vieme vyjadrit na zaklade fotografii.
Osobna konzultacia je u nas spoplatnena 20 euro. Tato suma sa Vam odpocita od celkovej ceny zakroku.
s pozdravom,
team Interklinik
+421 2 6823 0911
+421 905 480 848
interklinik@interklinik.sk
www.interklinik.sk
Visitor
dakujem Vam za odpoved, pekny den
Visitor
Príspevkov: 1
Milá Monika. Som taktiež zo SNV a tiež sa zaujímam o abdominoplastiku. Chcem sa Vás opýtať či ste už tento zákrok podstúpila a ak áno, tak kde a ako ste spokojná. Ak si nájdete čas tak by som bola rada, keby ste mi podrobnejšie popísala priebeh príprav na operáciu a pooperačnú liečbu. Zatiaľ ďakujem, Júlia.
Visitor
zdravim Julia, tuto operaciu som este nepodstupila pretoze som ju planovala az na oktober-november, spojila som sa vsak s lekarom a ten mi povedal ze cena zavisi od "rozsahu" a dlzky operacie a tu som prisla na to ze tolko penazi este usporenych nemam. Drzim Vam palce ak sa na to date. Pekny den
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Reakcia na príspevok p.Moniky 29.7.2011 07:37
Dobrý deň.
Nedá mi nereagovať na tento príspevok z dovodu zavádzajúcich informácií /buď nepresnou interpretáciou na Vašej strane,alebo na strane lekára,ktorý Vás konzultoval/,ktoré by mohli dezorientovať ďalších pacientov-klientov.Vo vzťahu abdominoplastika-cena zdorazňujete "rozsah" ,ale dlžke operácie nevenujete pozornosť.
1./Je v poriadku,že cena bude rozna u miniabdominoplastiky,kompletnej abdominoplastiky a kompletnej abdominoplastiky s liposukciou brušnej steny,alebo aj s liposukciou bokov súčasne.Jedna sa o 3 operačné postupy rozdielného rozsahu,teda aj za rozdielnu cenu.
2./Je ale neseriózne voči pacientovi-klientovi,pokiaľ ho lekár informuje v zmysle,že cena abdominoplastiky je podmienená dĺžkou výkonu.
Priemerne trva kompletná abdominoplastika 60-90min.,do 120min. aj s liposukciou brušnej steny a bokov.Je unfair,pokiaľ si chirurg svoju menšiu zdatnosť /abdominoplastika za 3-4 hod./ necháva zaplatiť.
Doporučujem vyhnúť sa takému pracovisku.
Vazeny pan kolega,
neda mi nereagovat na Vas prispevok a Vase zavadzajuce informacie pre pacientov.
Som si ista, ze by suhlasila so mnou vacsina preciznych chirurgov, ze priemerna dlzka totalnej abdominoplastiky nie je 60-90 minut.
Ani ti "najrychlejsi" chirurgovia to za tuto dobu nikdy neurobili, dokonca ani s pomocou velmi sikovnych asistentov, ktori v konecnom dosledku odviedli skoro polovicu prace, a to som ich videla v CR prave niekolko (navyse nie je brucho ako brucho).
Nenapadlo Vas nahodou, ze ak ma chirurg vyssiu cenu, tak to moze byt aj preto, ze klinika pozaduje od chirurga vyssie naklady na prenajom a ostatne veci s tym spojene? A chirurg ma potom aj pravo nieco zarobit?
V estetickej chirurgii ide o KVALITU nie o cas!
Osobne by som sa vyhybala chirurgovi, ktory by mi povedal, ze mi urobi tuto operaciu za 60-90 minut.
Bude zrejme pre Vas raz trpke pripustit, ze nie ste dostatocne zdatny...
Visitor
Príspevkov: 2
Dobry den,
prosim o vysvetlenie - ako je mozne, ze cena abdominoplstiky je cca 900€-2500€? Zda sa mi to velmi velke ropatie, bezmala trojnasobne. Preco je to tak?
Dakujem
Prajeme Vam dobry den,
mozem len plne suhlasit s dr . Hirnakom, ze cena za operacny vykon sa predovsetkym odvija od rozsahu operacie. Suma cca 2500 E je za maximalny rozsah, t zn abdominoplastiku, spojenu s doplkovou liposukciou. Najnizsia cena je pri tzv "miniabdominoplastike" ktore sa v niektorych pripadoch mozu odoperovat i v lokalnom znecitliveni. S pozdravom, dr D Guba,Phd, ULK, Bratislava.
Visitor
Príspevkov: 2
Dakujem za odpoved, len si dovolim vyjadrit istu nespokojnost s tym, co je uvedene na stranke, pretoze takto to velmi skresluje obraz o vyske ceny. Mozno by stalo za uvahu trosku to upresnit, je to zavadzajuce.
Visitor
Prosim vas po liposukcii,brucha,a bokov sa da za aky čas apsolvovat abdoninoplastika brucha dakujem za odpoved
Pekny den, samotna abdominoplastika je velmi narocny operacny zakrok, robi sa v celkovej anestezii a uz nie je mozne ju kombinovat s inou operaciou / napr. liposzkciou /. Urcite je potrebna najskor konzultacia, kde dostanete vsetky potrebne informacie.
Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
S pozdravom Esthetic
Visitor
Dobry den pani Mudr. Novotna, prosim chcem sa spytat preco uz nie je mozne kombinovat abdominoplasitku brucha s liposukciou. Pred rokom som bola u Vas na klinike na osobnej konzultacii ohladne liposukcie a nasledne plastiky brucha a pan Doc. MUDr. Jozef Fedeleš mi to navrhol ako kombinovane riesenie. Zakrok som este nepostupila, mala som ine dlhodobo trvajuce zdravotne tazkosti, ale zaujem o kombinaciu tohoto zakroku na Vasej klinike by som mala cize uz to nie je mozne?
Visitor
Príspevkov: 5
..dobrý deň chcela by som sa u vás objednať na kozultáciu ...chcem sa spýtať čo stoji u vás konzultácia?
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?