Dobrý večer, chcela by som sa spýtať, či by mi abdominoplastika pomohla- mám 29 rokov, som po troch operáciách Hernie a troch cisárskych rezoch. Lekár mi vravel,že Hernie sa mi budú opakovať, preto by som to chcela vyriešiť natrvalo. ďakujem za odpoveď
Abdominoplastika po brušných operáciach
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Ľubka
Visitor
Príspevkov: 2 Visitor
02.08.2011 12:27
Odosielanie
Ľubka
Visitor
Príspevkov: 2
Visitor
Príspevkov: 2
Ešte by som dodala,že dve Hernie boli slabinové (každá na jednej strane v inom období) a tretia bola pod pupkom. Všetky cisárske som mala robené ako tretiu Herniu, od pupku dolu. Bola by som naozaj vďčná za odpoveď, pretože tento problém ma veľmi trápi :-(
03.08.2011 20:31
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
MUDr. Jaroslav Hirňák
Chirurgia
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 241
Dobrý večer.
Prietrž /hernia/ sa operuje preto,aby sa def.vyriešila.Lekár,ktorý tvrdí,že sa Vám prietrž bude stále opakovať,nie je v chirurgickom obore erudovaný.Vyhľadajte odborníka,ktorý Vám pri abdominoplastike vyrieši raz a navždy aj prietrž.Abdominoplastika jedine za cenu kotvy,keďže ste po dolnej strednej /mediálnej/laparotómii - jazva od pupku dole a horizontálně. Veľa šťastia.
03.08.2011 20:41
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?