Moja sestra bola na plastickej chirurgii a dala si odstranit brucho zostale je 50 cm rana ale problem je ze operovana bola 4. novembra a teraz je 17.12.2011 a stake ma bolesti a este do toho sa jej otvorila rana na 1 cm a to trva cely ten cas co je operovana musi si ano obviazovat a davat si pozor na kazdy krok lebo jej stoho vyteka akasi tekutna ale aj krv a uz je na tom psychicky velmi zle . Doktor ktori ju operoval jej stake hovori ze to sa zahoji ale ak s vsimnete datum kedy bola operovana a kolkeho je dnes tak to je velmi vzlasne . Preto vas prosim o radu co ma robit a kolko by to stalo aby isla tu na slovensku a poohli jej stymto problemom velmi vas prosim o radu , Bla operovana na uzemi madarskej republicky v sukromnej kliniky a uz toho ma dost a chce prejst na slovenku chirurgiu ale chce vediet ci jej bude niekto moct pomoct a kolko to priblizne stoji
velmi pekne vam dakujem
Bea
Bolesti a otvorená rana
(Diskusia k téme Abdominoplastika (Operácia brucha))
Beata
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
17.12.2011 11:47
Odosielanie
Doporucujem, (hoci len na dialku) denne prevazovat- konzervatívny postup, az po skludnení rany , (pri celkovej antibiotickej liecbe) tuto zosit. Dr.Jurášek
17.12.2011 13:48
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Peterja
Visitor
Príspevkov: 1
Visitor
Príspevkov: 1
Doporučil bych pročistit organismus, posílit odolnost a fyzickou kondici a obranyschopnost organismu přírodními prostředky, které mají antioxidační účinky. Potřeboval bych vědět zda má Vaše sestra každý den pravidelné vyprázdňování a dále jakou má váhu a výšku. Napište mi prosím na můj email: Peterja@seznam.cz
04.01.2012 18:52
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?