Prajem prijemny den....
Mam 24 rokov a uz vyse dva roky ma trapi celulitida, krora sa stale rozmnozuje a rozmnozuje . A tiez pridudanie tuku v oblastiach brucha a bokov.
Mohli by ste mi poradit ako sa tychto problemov ztriast??? Ci je potrebne podstupit niejaku operaciu? Do 22 rokov som nikdy taketo problemy nemala, moja vaha vzdy bola do 50kg a bola som maximalne spokojna .
Ak je tu niekto kto mi poradi , vopred velmi pekne dakujem .
Podotykam , ze som v Anglicku a ak by bola nevyhnutna operacia tak by mi mohol niekto povedat v akom casovom intervale trva cely takyto proces ????
Este raz velmi pekne dakujem a tesim sa na odpoved .
DAKUJEM, Magda
Snazila som sa drzat rozne diety a tiez cvicit ale vysledok sa nedostavuje ....
celulitida
(Diskusia k téme Alternatíva liposukcie - neinvazívne odstránenie tuku a celulitídy)
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň,
myslím si, že by Vám mohla pomôcť elektroporéza - je to vpravovanie účinných látok pomocu svetla a elektrovĺn tam kde treba. Čo sa týka intervalou tohto prístroja volá sa to PSP intenzívne pulzné svetlo - tam je možné 3x do týždňa ošetrenie (kde niekomu stačí 5x a ak je rozšírené štádium tak 10x) - výsledok 60-85% Ešte máme jeden prístroj liposukcia ultrazvukom , ktorý tiež obsahuje elektoroporézu, takže aj triešti tuky a vyhladzuje celulitídu. Pre viac informácii nás kontaktujte mailom.
s pozdravom
Fantasy LLL
info@fantasybeatuy.sk
Visitor
Príspevkov: 25
skuste radiofrekvenciu, vysledky su velmi dobre. Radiofrekvencia pokozku vypne, tuk vyplavi a kozu uplne zjednoti. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkov. Napiste na info@salonkrasy.sk, alebo zavolajte na 02/53410402, 0949477197, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?