Duálne vloženie implantátu

(Diskusia k téme Augmentácia - zväčšenie poprsia implantátmi)

Duálne vloženie implantátu

Dobrý večer, dovoľte aby som vás poprosila o radu. Bola som na konzultácii, kde som sa s lekárom dohodla na prsných implantátoch 375 ml mentor vysoký profil gulaté. Lekár mi povedal, že mi ich vloží duálne. Čo znamená čiastočne pod sval (vrchná časť) a čiastočne pod žlazu (spodná časť) Odkojila som dve deti, čiže mam prsia akoby prázdne. Na nete som ale nenašla info o vložení implantátu duálne. Nemôže sa mi stať, že sa časom ten implantát nejak posunie či zvlní, ked bude vložený len čiastočne pod sval ?
Ešte by som s vami rada prekonzultovala správnosť velkosti implantátu, vzhladom na to, že túžim po plnšom hrudníku, premýšlam či by som nezniesla pri výške 172 cm aj 400 ml. Ako som pozerala tabulky je to len 2 mm rozdiel. A vraj sa vraví, že ak dr s veľkosťou hned súhlasí, mala by som si pridať vačší objem :) (možno je to len taká povera pacientiek) Ďakujem veľmi pekne za váš čas a odpoveď. Ste naša záchrana. Vážim si to.

15.01.2012 21:18

Odosielanie

RE: Duálne vloženie implantátu

Mila Julia,
poslite mi Vase fotky (prsia i cele telo, kvoli proporciam), vyjadrim sa Vam emailom
urcite by som sa osobne pre vysoky profil ale nerozhodla
s pozdravom,
dr. jo skulavik

15.01.2012 22:10

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?