Konzultacia

(Diskusia k téme Augmentácia - zväčšenie poprsia implantátmi)

Konzultacia

dobrý podvecer,
chcela by som sa objednat na konzultaciu, zvazujem augmentaciu, resp. som pre nu rozhodnuta, no hladam kde by som sa mohla objednat cim skor...volala som si do jednej kliniky no tam objednavaju na konzultaciu az o sedem mesiacov a to ak by sa podarilo by som chcela mat uz aj opku za sebou...za operaciu by som nechcela dat viac ako 2200-2300 eur..som zo stredu sr,ale nie je problem ist na kliniku aj dalej do mesta..dakujem krasne za odpovede :)

15.09.2011 09:20

Odosielanie

RE: Konzultacia

Dobrý deň.
Cena za augmentáciu guľatými impl.na našom pracovisku je 61.000.-Kč včetne prádla a pobytu na klinike 1 deň.S anat.potom +16.000.-
Na konzultáciu sa možete objednať telef.+420 603 560 856, 739 473 306 v Prahe,alebo Olomouc +420 604 988 624.Určite Vám vyjdeme v ústrety termínom konzult. i operácie.
Majte pekný deň.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz
hirnakjaroslav@seznam.cz

15.09.2011 11:37

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry vecer,
v pripade, ze by ste mali zaujem podstupit operaciu na zapadnom Slovensku, kontaktujte ma prosim Vas uz priamo (cez moj profil), porozpravame sa o vsetkom a samozrejme i dohodneme termin Vasej konzultacie.
S pozdravom,
Dr. Jo Skulavik

15.09.2011 21:17

Dobrý deň prajem,
Máme pracovisko v Košiciach, nie je problém Vás objednať na konzultáciu aj skôr ako o 7 mesiacov a za operáciu určite nedáte viac ako 2200,- EUR ( all incl. ). Poskytujeme aj ubytovanie pacientom a príbuzným.
S pozdravom
MUDr. Ján švehlík
Plastická chirurgia a chirurgia ruky
Panelová 2
04001 Košice
Tel: 0905 985 968
www.svehlik.sk

16.09.2011 08:56

Prajeme vam dobry den,
ak mate zaujem o konzultaciu, do cca 3-5 dni si vas mozeme objednat.Do vami uvedenej ceny sa pri vacsine kvalitnych prsnikovych implantatov operacia d8 realizovat.
S pozdravom, dr.D.Guba, Phd,Odd plast chirurgie ULK, Bratislava.

20.09.2011 09:19

Dobry vecer,

chcela by som si dat zvacsit prsia, ale chcela by som ich do svadby, a tu mam za na konci septembra. Neviete mi niekto poradit, kde niesu take strasne dlhe cakacie doby, ale zaroven aj dobry plasticky chirurgovia? Pozerala som toho uz strasne vela a zacinam mat z toho chaos :(
Za odpovede vopred dakujem.

17.05.2012 01:03

Dobrý deň, prečítajte si prosím podrobnosti o zväčšení prsníkov na stránke našej kliniky- www.avelane.com a v prípade Vášho záujmu sa môžete objednať na konzultáciu a rezervovať si termín operácie. S pozdravom Mládek.

17.05.2012 04:39

Ja idem na zakrok teraz 4.6. a operovat ma bude MUDr. Trška v Ružinovskej nemocnici, dostala som na neho vyborne odporucania, aj kamaratka bola u neho a je velmi spokojna. Chcela som ist k dr. Cervenovi, no aj mna tie cakacie doby odradili...

17.05.2012 07:24

Aby si ten prehnany zhon neolutovala. Augmentacia je zakrok s moznymi rizikami, tak ako kazdy chirurgicky zakrok, nech potom kvoli prsiam nebudes presuvat svadbu.
Ja som si pockala na MuDr. Cervena a nelutujem.

17.05.2012 11:03

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

uplne suhlasím s Vivien, ja som sa unahlila, minuly rok som podstupila augmentaciu a aj reoperaciu a koncom tohto roku idem tretí krat, počkam si už na pana doktora Červeňa, ktorý ma už videl, je mnoho užasných plast. chirurgov, treba sa len spravne rozhodnúť a hlavne nie vzbrklo. Viem to z vlastnej skusenosti !

17.05.2012 11:12

Dobrý deň,

V našom zariadení operuje MUDr. Vladimír Pikula, čakacie doby nie sú prakticky žiadne, po konzultácií, na ktorú sa objednáte Vám p.doktor stanoví termín- Vám najlepšie vyhovujúci a bližšie si dohodnete postup.
Na konzultáciu je možné objednať sa na tel.č. 0905 757 343 alebo mailom na medicentrum@medicentrum.sk, cena konzultácie je 20 eur.

Prajem pekný deň.

S pozdravom
Simona Pecháčová
Medicentrum

17.05.2012 11:36

Prajeme Vam dobry den,
konzultacia je mozna do niekolkych dni, operacny termin do 1-1,5 mesiaca. Avsak, nemyslim si , ze pri takom vykone, akko je augmentacia prsnikov toto by malo byt hlavnym kriteriom pre vyber plastickeho chirurga.
S pozdravom, D.Guba, Odd.plast.chirurgie,ULK,Bratislava

17.05.2012 07:59

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?