dobry den mam prsne implantaty 410ml chcela by som este raz take niesom spokojna s velkostou lekar odmieta na fore medzi zenami sa hovori ze odmieta preto lebo sa plati pri druhom zakroku polovica bola som pri inom nemenovanom lekarovi a suhlasil ze sa to da ale nech idem k panovi doktorovi co mi robil prvy krat augumentaciu ze u neho by som zaplatila zbytocne este raz tolko co robit v takomto pripade?dakujem.
Lekár odmieta výmenu implantátov
(Diskusia k téme Augmentácia - zväčšenie poprsia implantátmi)
Visitor
Odosielanie
Dobrý den,
nejlepším řešením je, jak sama píšete - obrátit se přímo na svého operatéra. Při operaci u jiného plastického chirurga, pokud bude indikovaná, zaplatíte samozřejmě plnou cenu za výkon, kdežto u Vašeho operatéra je možnost domluvy. Pokud byste si přála konzultovat na naší klinice, rádi Vás objednáme na tel: +420 2222 11 206,8. Cena konzultace je 500,- Kč.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,
Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Visitor
Príspevkov: 4
Mila lia6666.....mozem s tebou o tomto probleme podiskutovat??????nechas mi na seba prosim nejaky kontakt???Mam totiz podobny problem.Dakujem...
Visitor
Príspevkov: 2
jasne napis mi na meil bublinka12@gmail.com
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?