Prirodzené prsia

(Diskusia k téme Augmentácia - zväčšenie poprsia implantátmi)

Prirodzené prsia

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či pri prsnom implantáte okrúhly ES 81 350ml vloženom pod sval cez pazuchu pri chudej postave, vyške 165cm, vaha 50kg, podprenska teraz 75A je tiež možné aby prsia vyzerali po operácii prirodzene ako anatomické keď sa vloží nižšie? Alebo je lepší nižší profil 80 aby boli prsia prirodzenejšie?
Ďakujem pekne za odpoveď

11.12.2011 22:03

Odosielanie

RE: Prirodzené prsia

Mila neznama,
takto "naslepo", bez toho aby som Vas videla, je mi velmi tazko radit. Ale pokial hovorite, ze ste chuda, tak Vami/Vasim operaterom zvolene implantaty (i ked pod svalom) nikdy nebudu vyzerat ako anatomicke. Navyse si myslim, ze je to pre Vas velka velkost, pokial chcete mat prirodzene prsia.
Nizsi profil, pokial nemate ziadnu resp. min. zlazu, bude posobit plocho (hlavne zo strany), tiez by som si ho nedavala.
Ak chcete okruhly, urcite by som volila 801, velkost podla Vasej postavy, hrudnika, etc...aby vysledkom boli pekne esteticke a hlavne proporcionalne vyvazene a prirodzene vyzerajuce prsia.
Vela stastia.
S pozdravom,
dr. jo skulavik

11.12.2011 22:13

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň,
okrúhle implantáty nepôsobia tak prirodzene ako anatomicky tvarované implantáty, to však neznamená, že nemajú svoje indikácie použitia. Vždy je však dôleživé vziať do úvahy typ prsníka, Vaše predstavy o konečnom tvare, proporcionalitu postavy, tvar a rozmery hrudníka.
Prajem pekný deň!

S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč

12.12.2011 09:40

Dobrý den,

dle vyjádření špičkového plastického chirurga působícího na naší klinice, MUDr. Vlastimila Víška, CSc. je ve Vaší situaci vhodnější a doporučuje Vám spíše model 81, který má nepatrně vyšší profil než základní typ 80. Také Vám doporučuje spíše uvažovat o operačním přístupu postranní rýhou - operace je tímto způsobem mnohem bezpečnější a rychlejší. Také submammárním přístupem budete mít jistotu, že mléčná žláza operací nebude nijak narušena. Velmi důležitá je osobní konzultace nebo, alespoň, poslání Vašich fotografií.

Nezávazná vstupní konzultace s plastickým chirurgem na naší klinice stojí 500,- Kč a v případě realizovaného výkonu bude tato částka z ceny operace odečtena. Máte-li zájem naplánovat jak konzultaci, tak operaci v rámci jedné návštěvy Prahy, je toto možné a prosíme v tom případě o zaslání zmíněných fotografií a informací o Vašem zdravotním stavu na uvedený email. Rádi Vás na naší klinice přivítáme.

Jsme Vám kdykoliv k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

13.12.2011 10:14

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?