Skazené prsia

(Diskusia k téme Augmentácia - zväčšenie poprsia implantátmi)

Skazené prsia

Dobrý deň, som rok po operácii, prsia som mala zväčšené implantátmi zn. Eurosilicon, 275 ml, najmäkším materiálom... časť implantátu bola vložená po sval a časť pod kožu, nakoľko moje prsia boli malé a mliečna žľaza tiež...
Môj problém spočíva v tom, že prsia sú po roku ešte stále tvrdé a ľavý prsník nielen že vyzerá inak ako pravý, (bradavku mam asi o 1,5 cm vyššie, ako na tom druhom a implantát je usadeny tiez asi o cm nižšie a viac do stredu). Pri prehmataní prsa cítit imlantát až tak, že je to nepríjemné a keď sa zohnem dopredu, tak to vyzerá, ako by moje prso sedelo na tom implantáte, čiže žiadny hladký prechod, vyzerá to proste otrasne...
Chirurg, ktorý ma operoval, sa k týmto nedokonalostiam vyjadril asi tak, že "veď čo by som viacej chcela..."
Nakoľko nechcem nikoho očierňovať, nebudem ani menovať, takže momentálne hľadám výnimočného odborníka, ktorý by bol ochotný dať moje prsia do poriadku a urobiť z nich niečo, na čo budem môcť byť skutočne hrdá!

25.03.2011 19:03

Odosielanie

RE: Skazené prsia

ahoj angelika,mala som nieco podobne...
ak by si chcelapopisat tak mi napis tvoj mail ...
dakujem
janka

25.03.2011 20:32

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

ahoj janka, moj mail angelique@centrum.sk

25.03.2011 22:09

Dobrý večer.
Domnievam sa,že najlepšie bude navštíviť zavedené pracovisko plastickej chirurgie a pohovoriť si s chirurgom.Veľa šťastia.
MUDr.Jaroslav Hirňák
www.perfectclinic.cz

26.03.2011 17:31

Mila Angelika,
co sa Vasho prispevku tyka, mozem sa vyjadrit rovnako ako som napisala Nikitke.
Pokial ste nespokojna s Vasim vysledkom, mozete sa vzdy obratit na ineho odbornika pre "second opinion". Je vzdy dobre, pokial pocujete aj iny nazor, hoci v konecnom dosledku sa musite rozhodnut Vy sama. Podla toho, co pisete, vsak spokojna nie ste.
Ja Vam mozem ponuknut iba tolko, ze sa rada vyjadrim k Vasmu nalezu, ci uz po odbornej, resp. po estetickej stranke, ked mi poslete Vase fotky. Na zaciatku to postaci, hoci v konecnom dosledku bude osobna konzultacia nevyhnutna.
Casto poskytujem svoj nazor zahranicnym pacientom len na zaklade fotiek.
Vo Vasom pripade je z casoveho hladiska uz mozna korekcia, Nikitka si bude musiet min. niekolko mesiacov este pockat, hoci jej stav sa da i tak uz posudit.
V pripade vazneho zaujmu, mi mozete napisat priamo na office@skulavik.sk.
Medzitym si mozete precitat viac o mne a mojej praci, resp. vidiet i fotky pacientov na mojom profile v nemeckej/anglickej jazykovej verzii.
S pozdravom,
dr. Jo Skulavik

14.01.2012 22:55

dobry den pani doktorka, poslala som Vám mail, pretože mam tiež problem ako tie dve baby, ale mail sa mi vratil, neviem či nemate plnu schranku.Velmi by ma zaujimal Váš nazor, dakujem

15.01.2012 08:57

Mila Betty,
ich habe einen Fehler gemacht...:-)
office@skulavik.eu
s pozdravom,
dr. jo skulavik

15.01.2012 20:00

ste milá, no vratil sa mi aj ten :-(

15.01.2012 21:26

Mila Betty,
ak ste Elizabeth V., tak som ho dostala :-) odpisem
dr. Jo

15.01.2012 21:35

jej ano došiel ? super dakujem za Váš čas

15.01.2012 21:42

Dobry den, problemy sposobene prsnymi implantatmi nas mrzia v monohych pripadoch slovenskych i zahranicnych pacientiek. Pokial by ste mali zaujem dozvediet sa viac o moznosti korekcie tohto stavu pomocou vlastneho tuku a kmenovych buniek, prosim nevahajte kontaktovat nas hot-line +421 948 13 18 13 a my Vam radi zodpovieme vsetky Vase dotazy. Viac informacii ohladom nasich prirodzenych metod najdete aj na stankach www.medicomvip.sk
Zelame uspesne vyriesienie Vasho problemu a ostavame s pozdravom,

MedicomVIP
klinika modernej liposukcie

16.01.2012 10:39

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?