Dobrý den - je mozne počas jednej anestézie urobiť body lifting ramien, vnútornej stran stehien a kompletnú plastickú operáciu brucha spolu s liposukciou v hornej časti? Koľko trvá rekonvalescencia-kedy je možné isť do práce(kancelárskej) a letieť lietadlom?
A este jedna kompbinácia - je možné urobiť plastiku brucha + lifting tváre? Koľko trvá po liftingu tváre, kým môžem ísť "medzi ľudí"?
Dakujem
Alena
Kompletný bodylifting
(Diskusia k téme Body lifting)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 2
DODATOK k predchádzajúcej otázke - ak by som chcela absolvovať kompletnu plastiku brucha v januári 2012 - kedy najneskôr mám prísť na konzultáciu a kedy najneskôr sa musím objednať? Ide o to, že som výrzne znižila hmotnosť a mám v pláne v tom este pokračovať, aby operácia mala efekt.
Dobrý deň,
kombinácia týchto zákrokov pri jednom operačnom sedení sa v praxi nerealizuje kvôli extrémnemu riziku pre pacienta. Preto je dobré naplánovať tieto výkony do viacerých etáp. Čím viacej zákrokov sa robí naraz, tým je dlhšia doba rekonvalescencie a väčšia pravdepodobnosť pooperačných komplikácii. Pri abdominoplastike do doporučuje, aby hmotnosť tela bola stabilizovaná minimálne 1 rok.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?