Botox ako prevencia

(Diskusia k téme Botox®/Dysport®- vyhladenie vrások)

Botox ako prevencia

Dobry den, rada by som sa poradila, mam 29 a na cele uz 2 vrasky po celej sirke. Su viditelne aj bez mracenia. Moje matka si v 60 rokoch nechala aplikovat botox do oblasti cela a oci, ale hlboke vrasky na cele jej to iba nepatrne zjemnilo. Napadlo ma,ci by sa dalo o botoxe uvazovat ako o prevencii a nechat si ho aplikovat zavcasu,skor ako sa mi vrasky prehlbia a botox ich uz nevyhladi. Dakujem

12.11.2008 08:15

Odosielanie

RE: Botox ako prevencia

skuste osetrenie radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre, uz po prvom osetreni je mozne pozorovat zmenu, pretrvavaju 2 - 6 rokov. Je to prijemne osetrenie, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna.

05.07.2010 10:08

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: Botox ako prevencia

odpoved je ano
v Americe jinych zemich si lide nechavaji pichnout trochu Botoxu i jako prevenci neb posunuti vytvoreni vrasek a i to ma dokonci vedecke vysvetleni
s docela dobrymi vysledky
napiste kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com

06.07.2010 13:22

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?