Ucinok Botoxu na vrasky

(Diskusia k téme Botox®/Dysport®- vyhladenie vrások)

Ucinok Botoxu na vrasky

Este sa chcem opytat ako dlho vydrzi ucinok Botoxu na vrasky? Po akom dlhom case treba zakrok znovu podstupit?

09.09.2008 21:34

Odosielanie

Odpoveď naUcinok Botoxu na vrasky / 9.9.2008 21:34

ucinek vydrzi : 5-9 mesicu

09.09.2008 21:46

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den,

trvacnost botoxu je individualna.Aplikaciu botoxu je vhodne vykonat 2 x do roka, aby splnil ucinok. Cize trvacnost je 1/2 roka.Prajem pekny den.

11.09.2008 13:06

Dobry den,v pripade prveho osetrenia BTX vysledny efekt pretrvava cca 3 mesiace, po opakovanych aplikaciach vydrzi v priemere cca 4-6 mesiacov s urcitym variacnym rozpatim az do 9 mesiacov podla stavu zavaznosti, mimickych navykov a miesta osetrenia. S pozdravom MUDr.Iveta HASOVA

23.09.2008 15:33

vydrzi na vrasky 6-11 mesicu
poceni 12-18 mesicu
office@aspenaestheticclinics.com

12.11.2008 08:23

RE: Ucinok Botoxu na vrasky

skuste osetrenie radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre, pretrvavaju 2 - 6 rokov v zavislosti na oblasti a druhu pokozky. Je to prijemne osetrenie, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna.

05.07.2010 10:09

pred 2 týždňami dostala som Botox na vrásky medzi obočím, ale dodnes
nevidím žiadne vyhladenie vrások, čiže lepšenie.
Ako je to možné? Profesonálna lekárka mi to robila.
Evka

25.01.2012 18:45

Botox sa aplikuje na zastavenie mimiky. Po aplikacii dochadza k relaxacii svalov a tym sa vrasky zjemnia, az vyhladia, ale vzdy to zavisi od vrasok ... teda ak boli vrasky hlboke a viditelne aj bez mimiky, tak aj po aplikacii botoxu tam zostanu, popripade budu jemnejsie. V takom pripade treba kombinovat aj s kyselinou hyaluronovou.
Cize, ak sa uz neviete zamracit, ale vrasky pretrvavaju, ucinok botoxu sa dostavil, ale vase vrasky uz asi boli dost hlboke, aby na to stacil iba botox. Ale ak stale viete mimiku pouzit, potom treba vyhladat lekarku, ktora to aplikovala a skusit to pichnut este raz.
MUDr.Maria Brozmanova

25.01.2012 21:35

Ďakujem za odpoveď, ale mám ďalľie otázky:
Mimiku môžem naďalej použiť, tak treba pichnúť ešte raz botox alebo
kyselinu hyaluronovú. Mala som a mám dosť hlboké vrásky, ale doktorka
nepovedala, že botox mi nepomôže, že budem potrebovať niečo iné,tak
ako ďalej? Môžem dôverovať jej,zaplatiť zase pichnutie, alebo mám vyhladať inú ambulanciu?
Nesie doktorka nejakú zodpovednosť, že botox mi nepomohla, možno že použila nečerstvú látku? Za odpoveď ďakujem.

26.01.2012 16:10

Vážená paní,
důležité je rovněž, jaká byla k Vašemu ošetření použita dávka. Standardní dávkování užívané v mé ordinaci, včetně aktuálních cen, najdete na mém webu (viz níže).Ze své desetileté zkušenosti s BTX Vám mohu také říci, že 4/5 pacientek tyto dávky stačí, zbylých 20% žen potřebuje jen o 2-4 jednotky přidat, dvojnásobné množství jsem v životě nepotřeboval použít. A samozřejmě: naředěný roztok je nutné vždy spotřebovat co nejrychleji.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

26.01.2012 16:43

Pekny den, ucinok po aplikacii botulotoxinu je od 2 - 14 dni. Efekt pretrvava cca 4-6 mesiacov.
S pozdravom Esthetic

26.01.2012 09:10

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?