žilky pod očami

(Diskusia k téme Botox®/Dysport®- vyhladenie vrások)

žilky pod očami

Touto cestou prosím o radu k problému ktorým sú vystupujúce modré žilny pod očami v oblasti dolných viečok. Mám 38 rokov, 55 kg, výška 158 cm. Tento problém je dedičný, žilky sa začínajú v danej oblasti objavovať aj synovi (16 r). Keďže mám vrásky smiechu okolo očí, ktorých sa neviem zbaviť, pretože pri aplikácii Dysportu u mňa dochádza k "pokrčeniu" dolného viečka, budem rada, ak sa nájde spôsob aspoň na odstránenie prvého problému. Veľmi ďakujem za každú radu.

08.04.2010 18:12

Odosielanie

Odpoveď nažilky pod očami / 8.4.2010 18:12

Dobry den,

velice radi se pokusime Vam pomoci. Mozna by bylo nejlepsi zaslat foto neb napsat primo:
office@aspenaestheticclinics.com
dekujeme

11.04.2010 08:11

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: žilky pod očami

skuste osetrenie radiofrekvenciou, vrasky okolo oci sa vyhladili uplne a tiez mi pomohla aj na zilky, tie mi uplne zmizli na nose. je to prijemne osetrenie, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia

05.07.2010 09:56

RE: žilky pod očami

Dobrý deň,
niekoľko-krát som tieto žilky odstraňoval laserom. Po 3 opakovaniach zákroku bol efekt cca 90 %. Dajú sa však odstrániť iba žilky umiestnené nad kosťou, prípadne tie, ktoré sa tam ťahom kože dajú premiestniť. Jedná sa o žilky pod kožou, takže treba vybrať laser, ktorý preniká do takejto hĺbky. Zároveň laser by mal , čo najmenej ovplyvňpvať okolie cievky, čiže tre zvoliť vhodnú veľkosť laserového lúču. V závislosti od hrúbky žiliek navoliť parametre na lasery a dá sa robiť. Zákrok sa dá urobiť i v letných mesiacoch.
Dr.Vrabec

07.07.2010 13:02

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?