akne, flaky, jazvy a komedony - uz nechcem vyzerat ako dalmatinec

(Diskusia k téme Chemický peeling)

akne, flaky, jazvy a komedony - uz nechcem vyzerat ako dalmatinec

dobry den, neviem presne kam zaradit tuto otazku, totizto prave o tom sa potrebujem poradit, co by bolo najvhodnejsie, lebo o tom nemam ani tusenia.
som prakticky este tinedzerka, ale uz roky ma velmi trapi akne (mam preto aj predpisanu HAK, trochu to ustupilo), ale uz mam po nom aj flaky a trochu jazvy (na tvari aj na pleciach) a taktiez mam dost komedonov, tych ciernych bodiek a stale su horsie (aj si cistievam tvar tymi bludmi z reklam).
bola som raz u kozmeticky, ta mi len este viac rozrypala tvar a povedala, vraj je to "normalne", no podla mna je to hlupost a dost ma to nahnevalo, lebo mne to vadi.
tak vas prosim o radu, co by na toto vsetko bolo najvhodnejsie, najmenej drasticke? a ako to, co mi poradite, prebieha, ako rychlo a kolko krat to treba podstupit :)
dakujem

05.09.2010 10:36

Odosielanie

RE: akne, flaky, jazvy a komedony - uz nechcem vyzerat ako dalmatinec

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz. Akné je kožní onemocnění, které je velmi dobře možné léčit. Léčba vyžaduje odborný přístup dermatologa. Doporučuji konzultaci u odborníka pro vyšetření, posouzení klinického obrazu a určení formy onemocnění a v závislosti na tom doporučení vhodné terapie, případně možnosti zlepšení již vzniklých jizev. Rádi Vás uvítáme na naší klinice, kde je v týdnu 13.-17.9. vstupní konzultace s dermatoložkou zdarma. Pro objednání jsme Vám kdykoliv rádi k dispozici na tel. 222 211 206,8.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha

MUDr. Gabriela Mrzenová

07.09.2010 11:40

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)
RE: RE: akne, flaky, jazvy a komedony - uz nechcem vyzerat ako dalmatinec

no urcite sa kvoli tomu budem trepat az do prahy. akoby som na to vobec mala cas a peniaze. navyse ked tu toho mame dost

27.09.2010 13:29

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (7)

Zdravim,podľa toho čo píšete ešte ani zdaleka nie sú vyčerpané možnosti therapie.V prvom rade je nutné dôsledne preliečiť Acne,až následne riešiť následky.Pokiaľ ste z blízkosti B.Bystrice,objednajte sa prípadne na vyšetrenie.Kanátová.

27.09.2010 12:48

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

nie ja potrebujem riesit nasledky a na hento uz mam hak. a musim to stihnut do novembra a neminut prachy. ktore navyse ani nemam

27.09.2010 13:28

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)

myslim ze sa proste objednam na tu mikrodermabraziu a chemicky peeling

27.09.2010 13:36

môžete sa u nás objednať na konzultáciu k lekárovi. Podľa potreby Vám odporúči zákrok, prípadne inú liečbu. V prípade vášho záujmu nás kontaktujte na t.č. 0905 396 068 alebo e-mail :office@dermapoint.sk. Naše centrum sa nachádza v Žiline na ulici Za Plavárňou 1.

28.09.2010 12:21

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (2)

Pocujes cica :) aj ja mam problemy presne to iste trapilo aj mna nekupuj si ziadne hovadinky z reklam a kozna ta ti len nabulika barsjake masticky a vodicky ktore aj tak nepomozu,KUP SI Z BIO PRIRODNEJ KOZMETIKY SIPKOVY OLEJCEK JE NA JAZVY PO AKNE A AJ NA UKLUDNENIE A AKNE,STOJI TO 9NIECO EUR NENI TO DRAHE A POUZIVAJ TO VECER PO ODLICENI LEBO CEZ DEN BYT URCITE MASTNA NECHCES BYT,DUFAM ZE TI TO POMOZE :-*

05.06.2011 22:52

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (1)

Ahojte, podla mna musis v prvom rade zmenit svoj pristup. Nemozes chciet vsetko hned, ked si si vyrazky pravdepodobne "pucila" do krvi. Ja som robila to iste. A dnes, ked mam za sebou okrem ineho aj kozmeticky kurz, to velmi lutujem. Ale vtedy som mala 15...Tiez uzivam HAK z tohto dovodu a nove vyrazky sa mi nerobia. Ostali mi vsak jazvicky, ktore casom blednu, ale musim sa o seba stale starat. A to odporucam aj tebe. Na chem.piling by si nemala ist, ak mas este nejake nezahojene vyrazky alebo mas nieco zapalene. Co sa tyka starostlivosti o plet, musis si ju kazdy den cistit. Nemusis pouzivat drahu kozmetiku, ide hlavne o to, aby to bolo kazde rano a kazdy vecer. A neviem, ako sa licis, ale plet velmi trpi, ak ides spat neodlicena. A aj ked na sebe nemas mejkap, musis si plet vycistit, pretoze mas na tvari prach, maz a rozne necistoty. Co sa tyka tych jazviciek, existuje jeden gelik, ktory mozno zozenies v lekarni a ak nie, tak sa da objednat cez internet. Vola sa Glyko A, je to kyselina glykolová, ktorá sa pouziva aj pri chem.pilingu, ale toto je v slabsej koncentracii. Ma sa pouzivat podla stavu, najlepsie kazdy den nechat posobit kolko vydrzis, lebo to potom stipe, aspon 10-15 minut. A takisto je dobre, ak zvysis prijem cistej vody a vitaminov A a E. Snad si moje rady vezmes k srdcu a nebudes taka podrazdena...

10.08.2011 19:11

Kvalitné  (5)    Nekvalitné  (1)

len preto, ze mas nejaky kurz, nemusis robit z ludi debilov a tvarit sa mudro. samozrejme, ze nie som doma namachlena a ze sa umyvam a neskriabem si ksicht do krvi
lenze mne sa to kedysi urobilo a ostalo to tmave, len tak, a uz to nebledne
a komedony uz same nezmiznu, ani s nejakymi kozmetickymi hovadinami, ani s tymi z lekarne
vsetky nezmysly podobne chemickemu peelingu som mala a su to zbytocne hluposti, ktore na nic vobec nepomahaju
samozrejme, ze budem podrazdena, obzvlast ked stale opakujem, ze nemam nic, co by trebalo hojit

22.08.2011 12:45

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (10)

uz nic radsej nechcem, radsej si poradim sama, rovno pojdem na nejaku lekarsku kozmetiku a hotovo (ale nie ULK, lebo tam ma milionkrat poslu iba na kontrolu a predpisu mi zbytocne predrazene hovadiny, ktore nepomahaju, niektore este zhorsuju a nakoniec sa aj tak nic nekona a radsej nech sa ani nekona, lebo ked su to takito odbornici, este by som dopadla este horsie, nez predtym)

dakujem...

22.08.2011 12:49

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (4)

sorry, ja som proste taka mrzuta

23.08.2011 10:31

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (2)

Radi vam maximalne pomuzeme
napiste
office@aspenaestheticclinics.com

23.08.2011 16:04

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (1)

Viem ako sa cítiš. Mala som ten istý problém, vyrážky, hlúpe uhriaky a proste celé zle. Tiež som ešte teenager ;))) Veľmi mi pomohol Roacuttane, niesom si istá ako sa to píše. Budem ta musieť sklamať, ale budeš musieť ešte aspoň raz navštíviť kožnú, lebo sú to tabletky na predpis. Ale mala by si to vyskúšať. Výsledok stojí fakt zato a hlavne je to na predpis, čiže to nie je drahé.

13.02.2012 22:03

tiez mam ten isty problem a neviem si dat rady,tvar mam dobre ze nie 5 farebnu,na licach mam uz jazvya nos mam uz cely deravy a to mam 22.som s toho uplne zufala...a keby si vyrazky nevytlacam,tak by som mala celu hlavu ako jednu velku vyrazku.Netrapia ma ani tak cervene vyrazky tie po puberte trosku zmizli,ale skor komedony zacali sa mi robit uz aj na krku.uvazujem hlavne o chemickom peelingu,lebo tiez nic ine mi nepomaha.

28.01.2012 00:20

Pekny den, urcite je vhodna osobna navsteva a konzultacia u naseho odborneho kozneho lekara . Vhodne je vabrat spravne produkty na domace osetrenie, mikrodermabraziu , kozmeticke osetrenie a tiez osetrenie IPL.Objednajte s ana c. 0905/244 577 .
S pozdravom Esthetic

30.01.2012 08:50

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?