Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na liečbu akné a odstránenie flakov a jazvičiek.
Mám 17 rokov a akné ma trápi od 12 rokov. Liečila som sa u svojej kožnej doktorky a podsúpila som aj 3 krát liečbu lasocare asi po 6 sedeniach, čo mi trochu pomohlo a zmiernilo prejavy, ale drobné fľaky a jazvičky mi zostali.
Mám záujem o liečbu len neviem ktorá by bola pre mňa ta najvhodnejšia, kde by bol najväčší úspech. Ďakujem za odpoveď
akne
(Diskusia k téme Chemický peeling)
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
dobry den,
velmi tazko je sa vyjadrit takto na dialku bez toho aby sme videli konkretne o aky kozny problem sa jedna, vo vseobecnosti sa jazvy len velmi tazko uplne odstranuju, daju sa vsak zmiernit alebo zjednotit s okolitou pokožkou a to roznymi metodami - napriklad chemickym peelingom, alebo laserovou rejuvenizaciou. podrobnejsie by sme to mohli prebrat u nas pocas osobnej konzultacie.
chirmed
www.chirmed.sk
![]() | Premium member |
Korektívna dermatológia
Banská Bystrica
Príspevkov: 33
Zdravím,jednoznačne je potrebná konzultácia,dá sa vybrať z rôznych typov zákrokov od mikrodermabrazie rôzneho stupna,cez peeling kys.glykolovou až po náročnejší TCA peeling,ktorý osobne pri týchto stavoch preferujem.Kanátová
D.den. pri liečbe akné a vôbec zábraneniu nových prejavov akné je potrebné dôkladné a pravidelné čistenie pleti vhodnými externami /antibakteriálne mydlá,../, aplikáciou vhodne zvolených lokálnych prípravkov /, benzoilperoxyd.ATB, retinoidy,../ až po celkovú terapiu/ATB, retinoidy/podľa formy akné. Na odstránenie už vzniknutých jazvičiek a pigmentácií výrazný dobrý efekt dosahujeme ošetrením CO2 frakčný laserom. Najlepšie je prísť na osobnú konzultáciu. Krásny deň.
Visitor
Príspevkov: 25
skuste osetrenie mikrodermoabraziou a radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre. Zbrusovanie plet vyhladi a radiofrekvencia eliminuje fliacky a pokozku vypne, pory sa zmensia a plet sa uplne zjednoti. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkou, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?