chem.piling La Roche-posay,Biodemic

(Diskusia k téme Chemický peeling)

chem.piling La Roche-posay,Biodemic

Dobry den,
velmi pekne vas prosim o radu.
Na licach mam jazvicky,fliaciky.Rozhodla som sa pre chem.piling prve sedenie som mala koncom februara,dalsie ma caka v polovici marca,celkovo asi tak 5 sedeni skoncime koncom aprila.Chcem sa opytat nieje to uz dost neskoro?Nemala by som radsej prerusit a ist do toho az na jesen-zimu?Bojim sa aby mi neostali fliaciky.A vobec zacali sme s 5% v pohode,nabuduce mi aplikuje 10% a pri nej aj ostaneme,uvidim vobec nejake vysledky? Velmi ma budde mrziet ak dam za to vela penazi a nebude to mat nejaky konecny efekt...
vsade kde citam tak sa tu hovori o 70% chem.pilingu.
Vopred dakujem.

02.03.2010 09:01

Odosielanie

Odpoveď nachem.piling La Roche-posay,Biodemic / 2.3.2010 9:01

Vážená paní,
záleží na klinickém obrazu, ale obecně mohu říci, že k ovlivnění středně těžkého projizvení po akné je nutné zrealizovat minimálně 4-6 středně hlubokých (tzn. dosti razantních)lékařských chem.peelingů, cca 2-3 sezony po sobě! Mnohem efektivnější jsou proto 2 ošetření frakčním CO2 laserem. Základní informace najdete na mém webu (viz níže), detailně můžeme vše probrat v mé ordinaci.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

02.03.2010 12:01

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Zdravim,su rozne typy chemickych peelingov,od 5% az do 70%,jedna sa o peelingy roznych firiem a vhodny typ by mal vybrat lekar.Suhlasim s kolegom,ze k vyraznejsiemu ovplyvneniu je nutny skor hlbsi peeling a 4-6 sedeni,preto v tychto indikaciach volim stredne hlboky az hlboky TCA peeling,kde by stacili 2-3 sedenia.Kanatova.

02.03.2010 23:33

Efekt prípravku Biomedic 10% je porovnateľný s efektom 70% čistej kyseliny glykolovej. Záleží ale na tom, čo od peelingu očakávate. Výsledkom bude stiahnutie porov, odstránenie pigmentových fliačkov, vypnutie, prejasnenie pleti, zlepšenie stavu akne. Ak Vám ide hlavne o odstránenie jazvičiek, tu bude efekt minimálny. Na tie treba hlbší zákrok, ideálne CO2 alebo erbiovým laserom.

03.03.2010 08:43

RE: chem.piling La Roche-posay,Biodemic

skuste osetrenie mikrodermoabraziou a radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre. Zbrusovanie plet vyhladi a radiofrekvencia eliminuje fliacky a pokozku vypne, cim sa uplne zjednoti. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkou, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna.

05.07.2010 10:16

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (4)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?