hyperpigmentacie

(Diskusia k téme Chemický peeling)

hyperpigmentacie

Dobry den,
od leta ma hyperpigmentacie na tvari po brani antikonc. ktoru som uz 2 m vysadila.Mam po ipl zakroku 3 viac pigmentacii myslim ze tento x mi dala vysoku davku a mam side efect.Prosim da sa to odstranit alebo zjemnit aha peelingom? pametam si ze intenzita bola 18. mam 3 tyzdne potom a uz to ostalo.Neviem ci mam poskodenu aj dermu nie len epidemu.dakujem za odpoved

22.02.2009 08:26

Odosielanie

Odpoveď nahyperpigmentacie / 22.2.2009 8:26

Dobry den,
kura vysokymi koncentraciami ovocnych kyselin vo vacsine pripadov dokaze zmiernit, alebo aj uplne vybielit pigmentove skvrny.
MUDr. Zora Haviarova
www.cosmed.sk
02 5341 2040

24.02.2009 08:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)
RE: hyperpigmentacie

skuste osetrenie mikrodermoabraziou a radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre. Zbrusovanie diamantovou hlavicou plet vyhladi a radiofrekvencia pomoze odstaneniu skvrn a plet sa zjednoti. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkou. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna

05.07.2010 10:21

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?