Dobry den,mam uz 9 rokov problemy s pletou cize akne a po nom uz aj jazvy,uz som vyskusala roznu kozmetiku a aj ked sa mi zmiernilo tak stale pretrvava.moji kozny lekary mi povedali ze do 25rokov je to normalne a tym to ja skoncilo.neviem co vyskusat,myslism si ze to musim mat aj vo vnutry v tele a neviem ako liecbu nakombinovat.prosim vas o radu
potrebujem radu
(Diskusia k téme Chemický peeling)
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Príspevkov: 8
Dobrý deň, možno sa u mňa objednať na konzultáciu na č. 0905676725, prosím volať v dopoľudňajších hodinách. S pozdravom G.Niepel
![]() | Premium member |
Korektívna dermatológia
Banská Bystrica
Príspevkov: 33
Nemyslím,že by akne bolo normálne,treba sa objednat na inu ambulanciu a riešiť problémy.Estetic studio,B.B.
Visitor
Príspevkov: 2
dakujem vam...a prosim vas nieco konkretne poradit mi mozte?
Dobrý deň Vám prajem!
Treba sa prísť ukázať osobne. Taktiež treba priniesť so sebou celú dokumentáciu, čo doposiaľ s Vami "robili" v iných ambulanciách.
V príapde Vášho záujmu sa môžte objednať na doluuvedených kontaktoch.
MUDr.Ján Haid, PhD.
dermatovenerológ
Chirkoz SK,s.r.o.
privátne medicínske centrum
Gercenova 8/Fm 851 01 Bratislava
www.chirkoz.sk
info@chirkoz.sk
02/63530163 , 0903/752533
Visitor
Príspevkov: 25
skuste osetrenie mikrodermoabraziou kombinovanu s radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna.
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
Jazvicky po akne Vam mozeme zjemnit frakcnym CO2 laserom.Myslim ze v sucastnosti je to najefektivnejsi sposob ako zmiernit jazvicky po akne. Ak mate aktivne akne je vhodna liečba u kozneho lekara.
MUDr.Simkova, Chirmed Kosice
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?