Dobry vecer.Chcem sa opytat,ako je mozne akosi utlmit bolesti po zavedeni BIB balonika.Mam ho treti den a trpim silnymi krcovitymi bolestami v zaludku,nespim vobec uz tretiu noc.Najlepsie mi je ked sa prechadzam.Myslim,ze to nie je velmi dobre,ked si neviem ani na chvilu lahnut.Som uz uplne slaba. Mam kvapky Algifen,Helicid na zal.kyselinu,ktore mi vobec neposobia.Dakujem.
Bolesti pri BIB baloniku
(Diskusia k téme Endoskopické zavedenie intragastrického balóna BIB)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 6
Ja mám tento balonik tretí mesiac a schudla som 12 kg. Tie bolesti som mala presne týždeň a boli naozaj také, že som ľutovala, že som si to dala. Učila som sa doslovne jest ako malé dieťa. Vodu som srkala po malej lyžičke a aj tá bola po minúte von. Ja som za prvý týždeň mala dole 4kg. Ale bolesti a slabosť prešli...a teraz žijem, ako keby nič...len jem menej a častejšie, pretože keď sa najem tak má to tam tak tlačí a grgá sa mi, jednoducho nedá sa to.Ešte mi zostáva 10kg na tri mesiace a pôjde von...Chcela by som, aby sa ozvali niejaký ľudia, čo to absolvovali, koľko schudli a ako to u nich pebiehalo...
Visitor
ja by som mala tiez zaujem o tento postup, moze mi nekdo podat informacie kde sa to realizuje. dakujem v pred, s pozdravom gabika
Visitor
Ja som bola na to v Trnave u Dr. Melichača. Musíš mať veľmi dobrý zdravotný stav, žiadné operácie brušnej dutiny ani gynekologické operácie, jednoducho len nadváha BMI nad 30. Oni si robia predoperačné vyšetrenie sami /všetko krv komplet rozbor, moč, EKG, rengen hrudníka/a keď je všetko v norme tak ideš. Narkoza do žily, polkneš balonik, oni ho naplnia tekutinou, pospíš dve hodinky a odchádzaš. Balonik máš 6 mesiacov a za ten čas by mala ísť nadváha dole...Ak chceš info napíš na jazminn@centrum.sk
Visitor
Príspevkov: 5
Dobrý večer ja mám tento balónik štvrtý deň teda 24.01.2012 a normálne rozmýšľam čo som za sprostosť spravila. Áno chvália si to ale nik nepovie čo všetko si potom pretrpíme kým sa dostaneme do normálneho stavu. Ako schudla som za tri dni skoro 6 kíl ale to čo prežívam tak už viac neprosím. Nedokážem sa ani rodine venovať pri tých bolestiach, vracaní a pod...
Visitor
Tá bolesť je že si žaludok zvyká na cudzie teleso, ale to prejde...aj ja som to mala a mám balon sedem mesiacov a schudla som 10kg. 6kg prvý týždeň a zvyšné štyri za pol roka...Nedoporučim to ani najväčšiemu nepriateľovi..je to poriadná blbosť...
Visitor
Ahoj viem, ze si zaludok musi zvyknut ale dakedy mam pocit, ze si vobec nezvykne na to a ze celych 6 mesiacov budem v bolestiach. Uz teraz normalne pocitam este kolko mi ostava kym pojdem balonik dat von. Normalne sa neviem dockat....To mas pravdu ani najvacsiemu nepriatelovi to nedoporucujem....
Visitor
ahoj ty si tam bola 24 a aja som tam bola 25.1. myslim tuto stredu, no poviem ti ze je to strasna bolest ja som vcera bola odvezena zachrankou, moseli mi davat kapacky, do rana, vies co aj ja banujem ale co uz teraz na to dodat, ja len dufam ze to prejde, prosim ta a ako to mas s toaletou mozes ist aj na velku,,,dik za odpoved gabi
Visitor
Ahoj no mna nemuseli odviezt zachrankou ale polovicka mi davala infuzky takze v podstate je to to iste. Uz ti je lepsie? Co sa tyka potreby velkej tak som zatial nemala problemy aj ked za ten cas som bola dvakrat ale necudujem sa ked to vsetko islo zo mna von vracanim.
Visitor
od stredy mam zavedeny balonik, ale som uz zufala ako dluho potrvia tie bolesti, niemozem ist na velku, len lezim a som uplne slaba, prosim poradte mi nekdo kdo ma stym skusenosti, alebo popripade poslite kontakt na vas, dakujem dopredu, gabika 0917321666
Visitor
A lieky Ti nenapísali, a kde si bola v Trnave? to prejde aj ja som tak mala asi týždeň a prešlo...nemáš pevnú linku?napíš číslo...
Visitor
ahoj, bola som v trnave tuto stredu, bolesti mam stale, no vcera som to uz nezvladla a zavolala som si zachranku, tak som bola do rana na kvapackach, ak by ti nevadilo tak mozes mizavolat, toto je pevna linka 0042133 7431 456.ak nemas gredit staci poslat sms zavolam naspet, 0915777176. tak zatim pa gabi
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?