Dobrý den, mam 40 rokv a chcela som sa spytat, ci je nejaka ucinna, ale setrnejsia metoda "vytiahnutia spodnej casti tvare" alebo je ucinny iba face lift. Mam dost vyrazne mimicke vrasky okolo nosa, tzv "nosoryhy" a povadnutu tvár v oblasti dolnych celusti. Viem, ze sa do vrasok okolo nosa davaju rozne vyplne, ale radsej by som podstupila celkove zpevnenie. Kolko by stal zakrok a je vysledok prirodzeny. Dakujem za odpoved.
Face-lift a nosoryhy
(Diskusia k téme Face-lift (Rhytidektómia), SMAS face-lift)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 4
Milá pani Ada,
musím reagovať na Váš skutočne nevhodný príspevok.
Pani doktorka mi po veľmi vydarených viečkach urobila lifting tváre a som nadmieru spokojná. Nedám na pani doktorku dopustiť, má príjemné vystupovanie, skvelé skúsenosti... Posielam jej moje známe a každá si ju veľmi chváli.
Neviem si predstaviť ako Vás "znetvorila" a bola by som rada keby ste mi napr. prostredníctvom mailu poslali svoje fotografie pred a po. Ja som ochotná poslať svoje. Andrea Gonosová
Visitor
Príspevkov: 46
dobrý deń,ja som si pred mesiacom dala urobiť niťový lifting,cheeks a jaws.Je vidno zlepšenie.Navyše som si dala vstrieknuť kolagén do pier,tak,že vyzerajú plnšie a vymizli i skoro všetky vrásky.Po niťovom liftingu nie sú žiadne jazvy,lebo nite sa pichajú len ihlou.Bola som v lokálnej anesthézii.Do roboty som išla na 4 deň.
Admin
Príspevkov: 8
Příspěvek uživatele Ada byl smazán z důvodu porušení registračních pravidel portálu. LékařiOnline.
Visitor
Príspevkov: 46
Mám 6O rokov a chcem sa zbaviť podbradku.Myslím,že to potrebuje operačné riešenie.
Visitor
Príspevkov: 4
Možem Vam odporúčiť MUDr. Ježovitovú. www.jezovitova.sk
Robila mi dolný lifting, ktorého súčasťou je aj odstránenie tuku z podbradkovej časti tváre.
Visitor
Príspevkov: 25
skuste radiofrekvenciou, vysledky su velmi dobre. Radiofrekvencia pokozku vypne, vrasky sa pekne vystru, ovisnute kutiky sa napnu a lica sa zdvihnu. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkou, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?