plastika tváre po operácii

(Diskusia k téme Face-lift (Rhytidektómia), SMAS face-lift)

plastika tváre po operácii

Dobrý večer.Mám problém,ktorý ma trápi stále viac a viac.Mám 39 rokov a pred desiatimi rokmi mi operovali nezhubný tumor na mozgu.Následkom operácie mi ochrnula pravá časť tváre.Oko mám dopoly zošité,dýchanie mám sťažené,pretože ochrnutím mám nosnú dierku stlačenú.Cvičenie mi veľmi nepomáha,pretože koža na tvári je dosť ovisnutá.Veľmi pekne Vás prosím,je možné,aby sa moja tvár dostala do pôvodného stavu?Som z toho veľmi nešťastná a zakomplexovaná.Ďakujem

28.03.2010 22:34

Odosielanie

Odpoveď naplastika tváre po operácii / 28.3.2010 22:34

Dobry den
Be toho, aby sme Vas videli je v podstate nemozne Vam poradit. Velmi vseobecne - je velmi nepravdepodobne, ze sa dostanete po akejkolvek operacii do povodneho stavu. Velmi pravdepodobne vieme operacne zmiernit deformitu na Vasej tvari, nevyhnutne je Vas vidiet, vysetrit a potom vieme narhnut podla nas najlepsi postup.
Dr.Magdo J

03.04.2010 09:08

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)
RE: plastika tváre po operácii

skuste radiofrekvenciu, vysledky su velmi dobre. Radiofrekvencia pokozku vypne, ovisnute kutiky sa napnu a lica sa zdvihnu. Aplikuje sa cielene na pozadovanu cast tvare. Je to prijemne osetrenie bez vedlajsich ucinkou, ziadne pichanie jedov alebo ine invazivne zakroky. Napiste na info@salonkrasy.sk, oni vam poradia a s cenou a vysledkom budete urcite spokojna

05.07.2010 10:34

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (6)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?