Akné a fotorejuvenizácia

(Diskusia k téme Fotorejuvenizácia)

Akné a fotorejuvenizácia

Dobrý deň, mám 21 rokov a problémy s akné približne od 13. Po neúspešnej liečbe najrozličnejšími lokálnymi prípravkami od Skinorenu po Duac či antibiotikami som pred 2 rokmi podstúpila celkovú liečbu Aknenorminom, ktorá mi spočiatku veľmi pomohla, do dvoch mesiacov po doužívaní poslednej dávky však bolo akné späť. Preto som zatiaľ dvakrát absolvovala zákrok fotorejuvenizácie, spojenej s LED terapiou modrým svetlom a diamantovou mikrodermabráziou (prvý pred viac ako 2 mesiacmi, druhý pred 2 týždňami). Zatiaľ však nepozorujem nijaké zlepšenie, skôr naopak — akné sa stále zhoršuje. Po zákrokoch som síce mala maximálne vysušenú pokožku, akné sa však vôbec neliminovalo. Je to podľa Vás normálne? Myslíte si, že má zmysel fotorejuvenizáciu ešte viackrát absolvovať, keď mi doposiaľ nepomohla, alebo to bude len zbytočné vyhadzovanie peňazí? Za Vašu odpoveď vopred ďakujem.

21.05.2011 22:00

Odosielanie

RE: Akné a fotorejuvenizácia

prajem vam dobry den,

prosim ozvite sa nam tel na objednanie, kontakt> 0903 478 339,

s pozdravom, dr D Guba, PhD, Odd plast chirurgie ULK, Bratislava.

23.05.2011 08:29

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den,
radi vam maximalne pomuzeme
napiste kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com

30.05.2011 17:31

Zdravím,vyzerá to na zložitejší problém,ktorý by malo riešiť pracovisko nášho typu,vyžaduje totižto úzku súčinnosť medzi pacientom,lekárom a zdravotnou setrou-kozmetičkou.Na Vašu otázku sa dá odpovedať len po konzultácii.

03.06.2011 09:33

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?