Fazety na 20 zubov

(Diskusia k téme Keramické fazety)

Fazety na 20 zubov

Dobry den, trapia ma pocetne plomby na prednych zuboch, rovnako nie som spokojna s dlzkou prednych zubov a farbou celeho chrupu. Docitala som sa, ze sa fazety davaju len na 6 frontalnych zubov, ja by som vsak chcela fazety na 20 zubov dokopy, aby pri usmeve nebolo vidiet rozdiel, nakolko by som mala zaujem aj o korekciu farby. Mohli by ste mi prosim poradit? Taktiez by ma este zaujimal priblizny postup, kolko navstev v akych intervaloch je potrebnych a pod. Dakujem za info, Zuzka

31.05.2011 18:28

Odosielanie

RE: Fazety na 20 zubov

Dobry den.Na 12 prednych zubov su vhodne fazety a na premolare celokeramicke korunky.S pozdravom Křemenová

05.06.2011 18:36

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobry den, vazena pani doktorka, dakujem za reakciu. Pozrela som si vasu stranku, mate tam aj cennik co ma velmi potesilo :) Mala by som este na vas otazku ohladom spominaneho postupu - kedze som zo stredneho Slovenska, chcela by som vediet, kolko navstev v akych intervaloch by priblizne bolo potrebnych na dany vykon. V BB a okoli som nenasla stomatologa, ktory by sa specializoval na fazety, takze by som samozrejme bola ochotna vycestovat.

08.06.2011 03:21

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (3)

Dobrý deň,
aby som vám vedela povedať koľko potrebujete návštev potrebovala by som vidieť Váš chrup,môžete poslať foto Vašich zubov.Pokiaľ nebudú žiadne komplikácie mali by to byt maximálne dve návštevy. V prípade otázok ma môžete kľudne kontaktovat telefonicky.

Amb: 0556439132
Mob: 0903260931

09.06.2011 12:57

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (9)

Rada by som zaslala foto, avsak neviem kam...mozem vas teda poziadat o e-mailovu adresu? Aky casovy interval by bol potrebny medzi tymi dvomi navstevami?

01.10.2011 18:15

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (1)

moja adresa je skremenova@gmail.com

02.10.2011 07:47

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?