Dobry den,
chcela by som vediet aky zakrok by som mala podstupit pokial mam zopar drobnych jaziev na tvari po akne???co by bolo najvhodnejsie??problemovymi zonami je okolie ust a celo...
dakujem za odpovede
drobne jazy na tvari po akne
(Diskusia k téme Korekcia jaziev)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 1
mna by zaujimalo to iste,tiez mam jazvicky na tvari a nic nepomaha a ni drahe kremy z lekarne.mavam velke zapalene a po nich zostavaju ruzove flaky
Visitor
dobrý den
chcela by som vedieť, aký zákrok by som mala podstúpiť,mám niekoľko drobných jaziev po akne na hrudníku,zatiaľ som absolvovala nikoľko krát mikrodermobraziu ale výsledok nie je taký viditeľný
| Premium member |
Korektívna dermatológia
Banská Bystrica
Príspevkov: 41
Zdravím,závisí od hlbky jazvičiek,ale všeobecne na takuto indikáciu používam najradšej TCA peeling,ktorý má veľmi dobre výsledky.
Kanátová,Estetic studio,B.Bystrica
Visitor
Dobrý den,
chcela by som sa spýtat ohladne jazvičku ktora mi ostala po akne. Na licí mi ostala takak bodka pár milimetrov a je to takka ako keby dierka a vedla nej mensia. Chcela by som preto vediet ako by sa to dalo upravit, ked sa aj malujem tak stale mi to ostava vidno. A ako sa to cenovo asy pohybuje. Nakolk mam 24 rokov tak mi to trochu esteticky prekaža.
dakujem velmi pekne za odpovede a odporučania.
pekný den Patrícia
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?