Dobrý deň,mám jednu otázku.Ked som mala 10rokov bola som na operácií apendixu,jazva nieje až taká hrozná,ale vadí mi,že mám doslova po nej dieru v bruchu,ktorá je viditelná aj cez oblečenie.Teraz mám35 a už dlhšiu dobu sa nad tým trápim,či sa s tým dá niečo robiť.Vyzerá to ako keby som mala odstránenú aj časť brucha.Nemám prolém prísť na konzultáciu príp.poslať fotky.Dakujem
jazva po operácií apendixu
(Diskusia k téme Korekcia jaziev)
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Príspevkov: 19
Vazena pani zlatino28,
bez zhliadnutia lokalneho nalezu sa naozaj tazko vyjadrit k moznostiam korekcie. Treba sa objednat na vysetrenie k plastickemu chirurgovi, ev. aj viacerym a potom si vybrat.
Prajem pekny den
MUDr. Martin Dziuban, Medestic
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
Dobry den,
samozejme vacsinou sa tieto veci daju korigovat, bez toho aby sme vas videli vsak tazko posudit akym sposobom, mozete poslat fotky, ale kazdopadne bude aj osobne stretnutie a konzultacia nevyhnutna.
www.chirmed.sk
chirmed@chirmed.sk
055/729 70 69
0910958298
0905644839
Dobrý deň,
Termín na osobnú konzultáciu, ktorá je bezplatná,a počas ktorej je možné posúdiť spôsob korekcie, si môžete dohodnúť telefonicky, prípadne poslať fotografie.
S pozdravom,
Mudr.Jozef Hedera
dobry den
nabizime Vam korekce jizev nejmodernejsimi pristroji
mozna by stacilo zaslat fot na
office@aspenaestheticclinics.com
neb
zavolejte +420 222 222 335
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?