Dobry den mam 23 rokov a z detstva mi ostala jazva po popaleni horucim cajom. Chcem sa opytat ake su moznosti jej korekcie, ake by boli priblizne naklady a ci sa zakrok vykonava ambulantne.Taktiez by bolo fajn ak by sme mi odporucili kvalitnu kliniku aby bol vysledok co najlepsi ak ma niekto nejake skusenosti.Dakujem za hocijaku radu
jazva po polaleni
(Diskusia k téme Korekcia jaziev)
agata
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
12.01.2010 12:55
Odosielanie
Petra
Visitor
Príspevkov: 1
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať v 3 rokoch som si obliala ruku vriacou kávou a ostala mi jazva. Chcela by som sa spýtať či by sa takáto jazva dala buď úplne odstrániť alebo aspoň niečo s tým spraviť aby to bolo menej vidno. V Bratislave mi poradili laser alebo brúsenie. Viem, že máte Plastickú chirurgiu v Piešťanoch a či takýto zákrok robíte aj tu pretože ja som z Piešťan. Ak by bolo treba poslala by som aj fotky na email. ďakujem za odpoveď.Email-petrabartosova25@zoznam.sk Ďakujem za odpoveď.
30.08.2011 08:34
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?