Jazvy po vyberani znamienok

(Diskusia k téme Korekcia jaziev)

Dobry den.Mam 18 rokov a ked som mala asi 17,tak som si dala vybrat 2znamienka v oblasti prsnikov. Bola som u sukromneho lekara, aby som mala jazvy krajsie (uz mi vyberal znamienka aj statny lekar a nebola som spokojna,tak som sla k sukromnikovi). Avsak v oblasti hrude mam pravdepodobne zle hojenie jaziev, jazvy mi napucali a scerveneli.Dokonca su vidiet aj ked mam plavky.Chcem sa spytat,ci sa s tym da nieco robit,poprip. kolko by stal nejaky zakrok.Dakujem za odpoved.

24.02.2010 11:44

Odosielanie

Odpoveď naJazvy po vyberani znamienok / 24.2.2010 11:44

Prajeme vam dobry den, s najvacsou pravdepodobnostou sa jedna o tzv. keloidne jazvy. je potrbne vas vidiet, a zvazit dalsiu liecbu, Ak mate zaujem, mozete nas kontaktovat bud mailom, alebo praimo, tel>
0903 478339. S Pozdravom, dr. D. Guba, odd. plast. chirurgie ULK.

24.02.2010 15:31

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň,

ponúkame bezplatné konzultácie, na ktoré sa možete kedykolvek objednať.

Na osobnej konzultácii je možné určiť presnú cenu zákroku.

s pozdravom,

MUDr.Norbert Rácz
interklinik@interklinik.sk
02 68230911

25.02.2010 14:07

Dobry den,
radi Vam pomuzeme
napiste primo
office@aspenaestheticclinics.com
+420 222 222 335

05.03.2010 01:34

Dobry vecer, priblizne pred 3 tyzdnami som si dala vybrat 3 znamienka na tvari, mala som 3 stehy na kazdom z nich. Zatial s hojenim nieje problem,rany sa mi pekne zoceluju no chcela by som ich co najviac zneviditelnit. Chcela by som sa opytat po akej dobe po odstraneni je mozne podstupit korekcie? A ake sposoby korekcii by boli vhodne? Vopred dakujem za odpoved.

21.03.2011 20:23

Dobry vecer, priblizne pred 3 tyzdnami som si dala vybrat 3 znamienka na tvari, mala som 3 stehy na kazdom z nich. Zatial s hojenim nieje problem,rany sa mi pekne zoceluju no chcela by som ich co najviac zneviditelnit. Chcela by som sa opytat po akej dobe po odstraneni je mozne podstupit korekcie? A ake sposoby korekcii by boli vhodne? Vopred dakujem za odpoved.

13.04.2011 20:55

RE: Jazvy po vyberani znamienok

Dobrý deň,
oblasť dekoltu hlavne v časti hrudnej kosti býva veľmi často predisponovaná na vznik hypertrofických alebo keloidných jaziev, obzvlášť u mladých ľudí. Preto je dôležité na tento fakt upozorniť pri odstraňovaní znamienok v tejto lokalite. Ak sú už tieto nadmerné jazvy prítomné, môžno ich riešiť /zjemniť/ niekoľkými spôsobmi ako laserovou terapiou, aplikáciou steroidných hormónov do jazvy, tlakovou masážou alebo silikonovými preparátmi. Niekedy sa kombinujú aj všetky uvedené spôsoby, hlavne pri veľmi odolných jazvách. Vždy je však nutné osobné vyšetrenie, aby sme Vám vedeli doporučiť najvhodnejší postup.
S pozdravom,
MUDr.Imrich Kováč

14.04.2011 10:23

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?