Dobry den, chcela by som sa opytat ci sa da odstranit keloidna jazvy z ockovania ktoru mam na lavom ramene. stale sa zvacsuje a je to neprijemne. Zaplatim cokolvek ak mi s tym niekto pomoze. prosiiiim Silvia
keloidna jazva
(Diskusia k téme Korekcia jaziev)
Visitor
Odosielanie
Dobrý den, vzhled jizvy lze vylepšit lasery nebo i pulzním světlem (ipl). S pozdravem Pavel Janda, 723 850 509
| Basic member |
Príspevkov: 167
Niekedy je mozne vzhlad jaziev upravit aj aplikaciou kortikosteroidnych latok, alebo ako uvadza kolega aj laserom alebo pulznym svetlom. my vam ponukame vsetky tri moznosti - rozhodneme sa na zaklade osobnej konzultacie
Dobry den, zial musite sa zmierit stym, ze odstranit sa to neda uplne, ale zmiernit ano. Byva to v tejto lokalite a po ockovani dost caste. V ziadnom pripade nech Vam to nikto neodstranuje operacne, bola by ta jazva ete horsia. Stav je nutne vidiet, priklanal by som sa tiez ku kortikoidom do jazvy, cim sa docieli poklesnutie procesu. S pozdravom Dr. Cerven.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?