Dobry deň,
Mam za sebou už 4 operácie jedneho ucha a stale vršok odstava oproti druhemu uchu asi o 0,5 cm. Myslite že sa može isť na operáciu aj piaty krat?
Piata reoperácia ucha?
(Diskusia k téme Korekcia odstávajúcich ušníc)
Visitor
Odosielanie
Visitor
Príspevkov: 15
No tak to ja som po operácii uší tiež (operácie bola 21.12), no jedno ucho, ako som zatiaľ 2x nohol pri preväzovaní vidieť, má chrupavku viditeľnejšiu, a práve to ucho je aj bolestivejšie.
ja som zvedavý, ako bude vyzerať potom, ako si dám dole obväz a čelenku cez deň, lebo tiež sa mi nezdá, že je to... najlepšie.
Tie korekcie štyroch operácii ste mali ako opravu potom, ako odstávalo jedno natoľko, že musel dobrot robiť tie úpravy?
A ako to bolo s cenou, bolo to akože v rámci rekamácie, teda akože bezplatne...??? Alebo ste museli niečp dodatočne akože doplácať....?
Ja v stredu uvidím, čo mi na to povie doktorka, lebo evidentne bude jedno ucho trocha s chrupavkou vyčnievať..., no zároveň to bolo aj komplikovanejšie ucho..., kde mi musela doktorka akoby tvarovať oblúk..., mňa to tiež "desí", aký bude konečný výsledok...
| Basic member |
Košice
Príspevkov: 61
Dobrý deň prajem,
nedá mi nezareagovať na Vašu otázku. Ak sa to nepodarilo 4x, myslím si, že sa to nepodarí ani na piaty krát k Vašej spokojnosti. Je potrebné si uvedomiť, že absolútna symetria na ľudskom tele neexistuje. A ak je pravda, čo hovoríte, že jedna ušnica odstáva v hornom póle o 0,5 cm viac ako druhá, tak takáto asymetria je na tele tolerovateľná. Je potrebné si uvedomiť fakt, že pri komunikácii s ľuďmi málokedy pozorujeme obe ušnice naraz. Porovnanie zo strany pozorovateľa teda prakticky nepripadá do úvahy.
Prajem všetko naj do nového roka a zostávam s pozdravom
MUDr. Ján Švehlík
www.svehlik.sk
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?