Zosmyknutia bandáže žaludka?

(Diskusia k téme Laparoskopická bandáž žalúdka)

Zosmyknutia bandáže žaludka?

chcela by som sa opytat ako sa prejavuje zosmyknutia bandaze zaludka?podstupila som tento zakrok presne pred 11 dnami a zo zaciatku som citila ze mam zaludok stiahnuty ale postupne sa to napetie stratilo tak sa obavam ze ci sa mi nezosmylol tak som sa chcela spytat ako sa to prejavuje?mala by som bolesti?dakujem

07.05.2011 18:42

Odosielanie

RE: Zosmyknutia bandáže žaludka?

Ahoj "nellulienka"..píšem ti tu len preto, lebo by som ťa chcela poprosiť o nejaké info okolo bandáže,nakoľko by som ju chcela tiež absolvovať a práve zháňam informácie, či sa naozaj dopláca..Lebo som medzičasom bola na vyšetrenie v Košiciach u Dr.Pažinku a vraj sa dopláca čiastka 2000eur..ako to bolo u teba? Môžeš mi prosím niečo o tom napísať ?veľmi by mi to pomohlo,lebo už som obvolala od Bratislavy kade-tade a nikde mi to nevedeli povedať,iba ma odporúčajú ďalej..Ak by si teda bola tak dobrá,ozvi sa tu,alebo na email. danvikade@azet.sk .. vrelá vďaka

20.05.2011 12:52

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Ahoj,
náhodou som narazila na toto fórum a bandáž mám od 1.5.2010, robia ju na poisťovne na Kramároch MUDr: Vician, ordinuje každý štvrtok od 8-12 hod. a tel. je 02/59542467. Informuj sa a choď do toho, ja mám dole 30 kg a som nesmierne spokojná. Nie je to prechádzka ružovým sadom, ale dá sa to vydržať, hlavne keď viem, že bez bandáže by som nedala dole ani deko. Ak chceš viac info, pošli mail: infodat@stonline.sk. Prajem veľa šťastia.
Alena

18.06.2011 11:07

Kvalitné  (17)    Nekvalitné  (0)
bandaz zaludka

Chcem sa spytat ci mi niekto nevie poradit ohladom bandaze zaludka v okoli bratislavy kto ju absolvoval dakujem.

28.08.2011 15:21

Dobry den, neviete kde by sa dala doplnit bandaz? Vobec mi uz nefunguje :( Nepoznate niekto nejakeho dobreho lekara? dakujem

22.01.2012 18:25

Ahoj napíš na tento mail, tá kočka Ti poradí infodat@stonline.sk, volá sa Alenka.

22.01.2012 18:50

Dobrý deň,
bandáž mi doplnil dr. Marko v Banskej Bystrici,treba sa objednať na tel. č. 048/441 30 15.
Veľa úspechov prajem
Alena

22.01.2012 19:29

Dakujem velmi pekne..zavolam

22.01.2012 21:01

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?