Dobry vecer.Pozerala som dnes reflex kde bola pani ktora vazila kolo 140kg.Dala si urobit bandaz zaludka a za rok schudla 42kg.Bolo povedane ze je na to kalkulacka bmi ktoru som si aj ja urobila a vislo mi ze trebalo bi mi zhodit 45kg.Volam sa Iva Mam 29r.a vazim 122kg vzdy som bola obezna ale teraz mam 3 deti po ktorych mi zostalo tych 45kg navise.Som s toho nestastna!Moje diety skoncili katasrofou za kazdym.Kolko som sa aj naplakala.Raz sa mi podarilo za 2mes.pomocou liekou schudnut 22kg ale co nastalo jojo efekt a pribrala som naspet samozrejme aj s danou.Mam problemi s kolenami dotrhane vezi meniskus a pruch vezivovi.co by som mala schudnut jak na truc pribrala som tehotenstvom hned po operacii potrhanych vezou 22kg.Och a teraz co ja sa snazim a nic.Sama som s toho nestastna.Chcem sa opitat mala by som zaujem o tuto operaciu ale neviem ci som vhodny kandidat ja si myslim ze som ale co vi nato?Prosim vas o radu.Vopred dakujem.S pozdravom Iva
Dobry vecer
(Diskusia k téme Laparoskopická bandáž žalúdka)
Ivka
Visitor
Príspevkov: 1 Visitor
18.03.2010 23:28
Odosielanie
Ivka
Visitor
Príspevkov: 2
Visitor
Príspevkov: 2
Ahoj Ivka, ja som tiež Ivka :-) a keď som čítala Tvoj článok najprv som si myslela, že píšem to ja. Mám také isté problémy ako Ty.
Napíš iviluky@azet.sk
29.07.2011 18:09
Kvalitné
()
Nekvalitné
()
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?