Padanie vlasov po laserovej depilácii

(Diskusia k téme Laserová epilácia, depilácia - odstránenie chĺpkov)

Padanie vlasov po laserovej depilácii

Už 5 krat som bola na laser nad hornou perou. Chcem sa spytať, môže mi z toho vypadavať veľke množstvo vlasov?? Lieky žiadne neberiem, okrem nejakych vitaminov, nič viac. Vlasy mi padaju už asi tretí mesiac. Ďakujem

24.10.2011 21:38

Odosielanie

RE: Padanie vlasov po laserovej depilácii

Vážená paní,
v prvé řadě byste tento problém měla řešit u dermatologa, ke kterému docházíte na laserové ošetření. Obecně Vám však mohu sdělit, že světlo epilačního laseru ovlivňuje pouze oblast, jež je ošetřována. Nejde o záření typu RTG paprsků atd.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

25.10.2011 07:56

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Pekny den, uz viac ako 12 rokov mame skusenosti s lasermi a este sme takyto problem nemali, urcite to nie je z laserovej epilacie. Vhodne je objednat sa na konzultaciu, poradenstvo k nasej koznej lekarke. Vypadavaniu vlasov sa venujeme velmi intenzivne , nakolko je to casty problem. Objednajte sa na c. 0905 244 577 alebo 02/54415404.
Tesime sa na stretnutie u nas na klinike.

25.10.2011 09:10

Dobrý deň! Zvýšené vypadávanie vlasov nemôžeme dávať do súvisu s laserovou epiláciou hornej pery, nakoľko energia laserového lúča pôsobí len v mieste aplikácie. Zvýšeným vypadávaním vlasov sa zaoberá dermatológ. V prípade záujmu o vyšetrenie Vás radi uvítame na našom pracovisku. /objednávame na tel.č. 0910336236, 0376969811/.

28.10.2011 08:43

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?