Odstránenie nežiadúcich chĺpkov

(Diskusia k téme Laserová epilácia, depilácia - odstránenie chĺpkov)

Odstránenie nežiadúcich chĺpkov

Dobrý deň mám na Vás pár otázok čo sa týka trvalého odstránenia chĺpkov: Chcela by som si dať chĺpky odstrániť na viacerých miestach (pod pazuchami, bikiny, celé nohy aj ruky, horná pera) robí sa to na všetkým mnou vymenovaných miestach? Aké musia byť chĺpky, aby malo odstránenie účinok? Pretože mám niekde tmavé niekde svetné a jemné chľpky. Dá sa to odstrániť jednorázovo v hociktorom ročnom období, ale sa robia aj nejaké sedenia? A pravdaže ma zaujíma aj cena jednotlivých partií (ak je to sa niekoško sedení cena jedného sedenia)
Ďakujem pekne za rady

30.05.2009 20:19

Odosielanie

Odpoveď naOdstránenie nežiadúcich chĺpkov / 30.5.2009 20:19

Dobrý den, odpovědi na vaše otázky jsou na http://www.myipl.cz/. Pokud byste potřebovala ještě podrobnější informace, ozvěte se. S pozdravem Pavel Janda, 723 850 509

30.05.2009 20:49

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (2)

Vážená paní,
základní informace, včetně aktuálních cen, najdete na mém webu - viz níže. Pokud budete mít zájem, můžeme vše podrobně probrat v mé ordinaci.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz

31.05.2009 16:49

Kvalitné  (0)    Nekvalitné  (0)

Chlpky sa odstranuju na vsetkych vymenovanych miestach. Na odstranenie laserom musi byt chlpok aspon trochu pigmentovany, nereaguju uplne plave a sedive chlpy. Zakrok nie je jednorazovy, nutnych je okolo 5-6 opakovani. cennik aj s aktualnymi zlavami najdete na www cosmed. sk.
MUDr.Z.Haviarova

31.05.2009 19:00

Dobry den, odtranvoanie chlpkov laserom je mozno vykonvat po cely rok a na vstkych lokalitach, ktore ste vymenovali. Potrebne su min. 4-6 opakvoaných osetrení v intervaloch podla osetrovanej lokality 1-3-6 mesiacov. Pred zamyslanym terminom osetrenia chpky 4 tyzdne netrhajte, mozete zvolit inu formu odstranenia ochlpenia /holenie, chemicke pripravky/. Najlepsie vysledky su pri epilacii tmavych chlpkov a bledej kozi. Pri kombinacii roznych osetrovanych lokalit na tele ziskate vyrazne zlavy a prijemne ceny.
s pozdravom ulk

01.06.2009 10:20

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?