Dobrý deň,chcem sa poradit,čo by bolo premňa najvhodnejšie ak som prekonal ťažšie akné a ostali mi po ňom jazvy na tvári.Chem.peeling,laserová liečba akné alebo odtraň.jaziev laserom.Za odpoveď ďakujem.
jazvy po prekonani akné
(Diskusia k téme Laserová liečba akné)
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Brno
Príspevkov: 215
Vážený pane,
jizvy po akné je možné ovlivnit jak lékařským chemickým peelingem, tak laserovým ošetřením - nejlépe frakčním resurfacingem.
Základní informace, včetně aktuálních cen, najdete na mém webu.
Se srdečným pozdravem dr.Műller, www.drmuller.cz
Visitor
Príspevkov: 4
Je tu problém,a to taký,že ja som zo SLovenska a pricestovať momentálne do Čr nemôžem,takže spolupráca sa asi nezrealizuje.Ale vdaka za ochotu a radu ako dalej.Ešte 1 otázka:po takomto ošetrení je vyhladenie doživotné?Dakujem
![]() | Basic member |
Brno
Príspevkov: 215
Vážený pane,
vyhlazeníjizev po ošetření frakčním CO2 laserem má trvalý charakter, ovšem základním předpokladem trvání efektu je taková léčba akné, která zabrání tvorbě jizev nových.
Se srdečným pozdravem
MUDr. Mojmír Műller
![]() | Basic member |
Príspevkov: 30
Dobry den,
odporucala by som Vam laserovy frakcny resurfacing a pripadne nasledne vyhladenie peelingom.
MUDr. Zora Haviarova
www.cosmed.sk
02 5341 2040
Visitor
Príspevkov: 3
mám takýto istý problém no ceny toho resurfacingu sú pre mna neprijatelné, takže by som chcela vidiet, co je pre mna lepšie- laser? peeling?dakujem
Visitor
Príspevkov: 1
Ak Ti ( Vám ) môžem poradiť, určite laserovy frakčný resurfacing. A poteším ťa, už ho robí pár kliník aj na Slovensku ( určite nájdeš na nete ) a dá sa na niektorých klinikách dohodnúť aj na splátkovom systéme, napr. cez Quatro. Mám podobný problém, ale upozorňujem ťa, že po jednom ošetrení Ti problém neodstránia, aj keď sa to výrazne zlepší, ale treba zákrok opakovať ( osobná skúsenosť ), hlavne, ak máš jazvičky hlbšie. A navyše si cca 7 dní vyradený z práce, pretože je tam opuch a začervenanie, s ktorým nevyjdeš veľmi ani na ulicu :) ... Takže si treba zaobstarať, aby sa ti doma venovali, aby si trebárs neostal doma sám, lebo nedá sa vyjsť ani nakúpiť. Ale výsledok stojí za to. Hlavne, ak sa to opakuje. Ale neviem, či sa tvár úplne niekedy vyhladí. Zlepšenie ale je jednoznačné a nedá sa porovnať s chem. peelingom :) Ahoj
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?