Dobrý deň,mám nežiaduce tetovanie,ktoré si chcem dať odstrániť lejzrom.Som z Nových Zámkov a potrebovala by som vedieť či sa to robí i niekde v mojom okolí,príp.poradiť ako si mám vybrať správny salón.Za každú radu budem vďačná.
miesto konania
(Diskusia k téme Laserové odstránenie tetovaní a pigmentácií)
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Príspevkov: 30
Dobry den,
robi sa to laserom Nd YAG. Mozete sa u nas objednat na tel. c. 02 5341 2040
Cosmed
Bratislava
Admin
Príspevkov: 142
Dobrý večer, zde: www.plasticka-chirurgia.tv/chirurgovia/laserove-odstranenie-tetovani-a-pigmentacii/slovenska-republika najdete lékaře a kliniky, kteří se Vámi požadovaným zákrokem zabývají. Své hledání můžete omezit na konkrétní města. Zdravím, Jana Hauzerová
Dobrý ďeň,
v závislosti od farby tetovania sa na to používajú rôzne druhy Q- switch laserov. Nepoznám pracovisko mimo Ba , kde by takýto prístroj používali.
V praxi sa amozrejme na tieto zákroky používajú i iné typy laserov, no iné ako Q-switch lasery, majú podstatne vyššie riziko vzniku nežiadúcich účinkov a menšiu účinnosť.
Dr. Rastislav Vrabec
![]() | Premium member |
Korektívna dermatológia
Banská Bystrica
Príspevkov: 33
Zdravim,ten isty typ laseru ako v ULK máme v Banskej Bystrici,v Estetic studio.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?