Dala som si pred dvomi dnami pretetovat stary obrazok na stehne. Nedopadlo to podla mojich predstav, obrazok je velmi tmavy a velky. Chcela by som ho odstranit. Viete mi poradit ako pri tom postupovat a na kolko krat tetovanie zmizne? Zostava nieco na kozi po odstraneni tetovania? Dakujem
odstranenie tetovania
(Diskusia k téme Laserové odstránenie tetovaní a pigmentácií)
Visitor
Odosielanie
![]() | Basic member |
Príspevkov: 30
Dobry den,
Tetovaz odstranujeme pomocou YAG lasera, vysledky su dobre. Normalne neostane nic, trva to vsak dost dlho. Minimalny pocet opakovani je 3, vsetko vsak zalezi od Vasho tetovania. Objednat sa mozete na tel 02 5341 2040.
MUDr. Z. Haviarova
![]() | Premium member |
Korektívna dermatológia
Banská Bystrica
Príspevkov: 33
Zdravim,myslim že po 2 dnoch od tetovania sa rozhodovat pre odstranenie je priliš skoro,treba počkat pár mesiacov a tak začať odstranovanie tetovaže riešiť.Zatial je možné objednat sa na vyšetrenie.Estetic studio,B.Bystrica
Dobrý deň,
mali by ste aspoň 2 týždne počkať, kým nezmiznú bezprostrené následky tetovania. teoreticky by sa mohlo tetovanie odstraňovaˇihneď, no s nižšou účinnosťo a vysokým riziko vzniku jazvy.
Počet opakovaní sa nedá dopredu stanoviť. Ak sa použije špeciálny laser na tetovania tzv Quality switched laser alebo Q switched laser jazvy prípadne iné zmeny na ošetrovanej koži vznikajú v minimálnom počte prípadov. Donedávna na takéto ošetrenie chodili ľudia do Brna alebo prahy. V súčasnosti mámr takýto laser i V ÚLK. Úšinnosť laseru sa dá samozrejme skúsiť i na malej ploche, t.j. na časti tetovania.
Dr. Vrabec (prípadné ďalšie info alebo objednanie na 02 63812218,vrabec@ulk.sk)
Visitor
Príspevkov: 7
dobry den chcem sa opytat dala som si tetovanie na lave zapestie 2 na5 cm a nedopadlo to podla moich predstav su to len 2pismenka chcem sa opytat ako by sa to dalo odstranit a kolko sedeni by som musela absolvovat a co to asi stoji. dakujem vopred za odpoved..
![]() | Premium member |
Korektívna dermatológia
Banská Bystrica
Príspevkov: 33
Zdravim,v Estetic studiu máme Q switched laser,takže počet opakovaní sa nedá dopredu stanoviť,ošetrenie je minimálne bolestivé,cena sa odvíja od veľkosti tetovania,cenník máme na stránke www.esteticstudio.sk.Kanátová
![]() | Basic member |
Príspevkov: 30
Dobry den,
pravdepodobne sa to da odstranit laserom, musi to vidiet lekar. Pocet sedeni sa neda povedat vopred, podla toho, ake to tetovanie je. Jedno sedenie do 35 EUR.
S pozdravom,
CosMed
Apollo BC
Bratislava
02 5341 2040
Dobry den,
radi Vam pomoci nejmodernejsi laserove technologie a kombinacemi pomuzeme
office@aspenaestheticclinics.com
napiste nam:
http://www.aspenaestheticclinics.com/cz/form.php
Visitor
dobry den dala som si tetovanie na lave zapestie je to velke 2x5cm da sa to nejako odstranit?? a kolko sedeni by som musela absolvovat? a kolko by ma to asi stalo? dakujem
Visitor
Príspevkov: 1
Dobrý deň, odstránenie tetovania... ostavajú viditelné škvrny alebo jazvy po zákroku? Po odstránení je viditelný pigmentový rozdiel? - ak dá sa pokožka rovnomerne doopalovať? Ďakujem ...
Visitor
dobry den ziadne zmeny nevidim ani jazvy som nemala nic je to take iste ako bolo...
Je to možné. Laser zlikvidoval povrchnú časť tetovania. Koža má krúbku cca 1 mm. V celej tejto hrúbke môže byť naukladaný pigment. Ak je ho tam príliš ´veľa, tak laser zasiahne a odstráni iba povrchovejšiu časť tetovania. Hlbšie uložené farbivo nie je laserom zasiahnuté. Množstvo nepoškodeného farbiva môže byť dostačujúc na to, aby sa zachoval rovnaký odtieˇa sýtosť farby tetovania.
Dr.Vrabec
Visitor
Nerozumiem preco mi to ani trosicku nezbledlo ani nezmyzlo nie je vidiet ziaden rozdiel len v mojej penazenke.Na kolko sedeni vlastne mam ist?alebo akeho lekara mam najst aby mi to spravil poriadne?? dakujem
Dobrý deň.
Ak sa tetovanie odstraňuje tzv.Q-switch laseromjazva by nemala vzniknúť. V medicíne sa totiž nič nedá garantovať na 100%. Ale vnik jazvy po takomto ošetrení je veľmi málo pravdepodobný. Koža na mieste predchádzajúcom tetovaní býva často bledšia- okrem farbiva použitého na tetovanie, odstráni laser aj hnedé kožné farbivo melanín. Bunky kože ostanú nepoškodené a bledšia ploha(vďaka činnosti buniek) sa postupne farebne zrovná s okolím.
Dr.Vrabec
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?