Cena operácie varixov

(Diskusia k téme Liečba kŕčových žíl varixov)

Cena operácie varixov

Dobrý deň, mám problém s kŕčovými žilami na obidvoch nohách. Ide skôr o estetický problém, nie sú bolestivé. Rada by som sa k Vám objednala na operáciu a zaujímala by ma približná cena a či je aj možnosť splátok.
Ďakujem za odpoveď.

20.11.2011 09:11

Odosielanie

RE: Cena operácie varixov

Esteticky rušivé, metličkovité varixy odstraňujeme sklerotizáciou. Mozte sa objednat mailom alebo telefonicky na konzultáciu. Dr.Jurášek

20.11.2011 09:15

Kvalitné  (16)    Nekvalitné  (0)

dobrý deň, v našom zariadení poskytuje ošetrenie tkzv. metličiek sclero laser (cena 1impulsu je 1,50eur) v prípade väčších varixov, ktoré vyžadujú chirurgické ošetrenie pracovisko jednodňovej chirurgie v našom zariadení tieto operácie vykonáva. Sme zazmluvení Všeobecnou zdravotnou poisťovňou a Union zdravotnou poisťovňou, ak ide o chirurgické odstránenie operácia je bezplatná len v prípade použitia najmodernejšieho laseru si pacient pripláca 200 eur.
v prípade záujmu o konzultáciu nás kontaktuje na jdch@medicentrum.sk

21.11.2011 10:45

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)

Dobrý deň! Pred samtoným odstraňovaním kŕčových žíl robíme ultrazvukové vyšetrenie a podľa nálezu Vám náš lekár navrhne najvhodnejšiu metódu odstraňovania /laser, sklerotizácia.../. Od typu zákroku a rozsahu závisí cena. Cenník nájdete na našej stránke www.medicalmkp.sk.

21.11.2011 14:00

Kvalitné  (1)    Nekvalitné  (0)

Uvažujem nad operáciou varixov, nakoľko ledva došlapujem na jednu nohu. Členky opuchnuté celý deň, vyduté malé žilky na päte, zdurené na lýtku, bolesti na vnútornej strane stehna a časté nočné krče. Užívam detralex 3 roky pravidelne, kompresiu - občas, Žiaľ mám to geneticky i vyššou váhou. Zaujímala by ma cena operácie a čakacia doba na operáciu a vyšetrenie - mám UNION európsku kartu poistenca a výška poplatku, na niektorých pracoviských mi povedali, že musím uhradiť v plnej výške i ked mám europsku kartu poistencaú Mám panicky strach z operácie ale už to nemôžem dalej odkladat. Dakujem

20.01.2012 02:12

Kvalitné  (12)    Nekvalitné  (2)

dobry,chcela by som sii dat odstranit krcove zily ktore su na obidvoch nohach a su dost vyrazne,chcela by som vediet ako dlho prepieha tento proces co sa tyka vysetreni,cakacia doba atd,pretoze nebyvame na sk a potrebovala som vediet ten priblizny cas

12.02.2012 21:27

Kvalitné  (17)    Nekvalitné  (0)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?