Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci je mozne po neucinnej sklerotizacii ist na laserovu operaciu krcovych zil. Dakujem za odpoved.
Laser operacia po sklerotizacii
(Diskusia k téme Liečba kŕčových žíl varixov)
Visitor
Odosielanie
Basic member
Prievidza
Príspevkov: 1
Dobry den,
zavisi od miesta a rozsahu sklerotizacie, ale laserova operacia je samozrejme mozna. Pred zakrokom je nevyhnutna kontultacia. S pozdravom dr. Filo
Visitor
Príspevkov: 1
chcem sa spytat po akej dobe po operacii mozem zacat behavat a trenovat ...hravam futbal... mam dva tyzdne po operacii...absolvoval som operaciu v celkovej anesteze ...
Dobry den,
nie je mi jasne, po akej operacii vlastne ste. Sklerotizacia a vnutrozilovy laser su jednoznacne ambulantne vykony, maximalne na jednoduche lokalne umrtvenie, sklerotizacia pod sono kontrolou je pre pacienta zatazujuca asi ako odber krvi u obv. lekara. Primerany pohyb je sucastou opatreni po takomto vykone. Blizsie o ambulantnej liecbe krcovych zil najdete na nasej webovej stranke mkpcentrum.sk, mam o tom aj blog. Ak Vam niekto robil tento vykon v celkovej anesteze, urcite vedel dovod, preto by ste mali kontaktovat jeho.
S pozdravom,
MUDr. Peter Pleva,
MKP Centrum
Vystavna 23 Nitra
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?