Laser operacia po sklerotizacii

(Diskusia k téme Liečba kŕčových žíl varixov)

Laser operacia po sklerotizacii

Dobry den. Chcela by som sa spytat, ci je mozne po neucinnej sklerotizacii ist na laserovu operaciu krcovych zil. Dakujem za odpoved.

13.11.2008 10:23

Odosielanie

Odpoveď naLaser operacia po sklerotizacii / 13.11.2008 10:23

Dobry den,
zavisi od miesta a rozsahu sklerotizacie, ale laserova operacia je samozrejme mozna. Pred zakrokom je nevyhnutna kontultacia. S pozdravom dr. Filo

13.11.2008 10:35

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)
RE: Laser operacia po sklerotizacii

chcem sa spytat po akej dobe po operacii mozem zacat behavat a trenovat ...hravam futbal... mam dva tyzdne po operacii...absolvoval som operaciu v celkovej anesteze ...

25.02.2011 11:03

Kvalitné  (2)    Nekvalitné  (0)
RE: Laser operacia po sklerotizacii

Dobry den,
nie je mi jasne, po akej operacii vlastne ste. Sklerotizacia a vnutrozilovy laser su jednoznacne ambulantne vykony, maximalne na jednoduche lokalne umrtvenie, sklerotizacia pod sono kontrolou je pre pacienta zatazujuca asi ako odber krvi u obv. lekara. Primerany pohyb je sucastou opatreni po takomto vykone. Blizsie o ambulantnej liecbe krcovych zil najdete na nasej webovej stranke mkpcentrum.sk, mam o tom aj blog. Ak Vam niekto robil tento vykon v celkovej anesteze, urcite vedel dovod, preto by ste mali kontaktovat jeho.
S pozdravom,
MUDr. Peter Pleva,
MKP Centrum
Vystavna 23 Nitra

26.02.2011 12:17

Kvalitné  (3)    Nekvalitné  (2)

Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?