Dobry den. Rada by som podstupila lipo vonkajsich stehien a zadocku. Nie som obezna, potrebujem len zformovat.Rada by som spytala, ci lipo moze mat vplyv na cievy, podstupila som sklerotizaciu oboch DKK (zatial viacmenej kozmeticku),ale neviem ci nemoze dojst k zhorseniu po zakroku u povrchovych varixov? Druha otazka se taka vecne diskutovanych nerovnosti, Co je teda ich pricinou? Skusenosti chirurga, ak odsava nerovnomerne,alebo je to kvalitou vaziva? Dakujem za odpoved.
Lipo a cievky
(Diskusia k téme Liposukcia tumescentná)
Visitor
Odosielanie
radi vam nabidneme nejmodernejsi metody a technologie liposukce
a prosime napriklad o zaslani foto zavolejte neb prijdte na free consultation.
www.aspenaestheticclinics.com
office@aspenaestheticclinics.com
+420 222 222 335, 723 850 509
![]() | Premium member |
Príspevkov: 5
Dobry den, povrchove cievky by sa nemali zhorsit po liposukcii,skor naopak,avsak po sklerotizacii je vhodny urcity casovy odstup,minimalne 3 mesiace.
Co sa tyka pooperacnych nerovnosti,tie mozu byt sposobene ako chirurgom,tak i zo strany pacienta pri menej kvalitnom koznom kryte a podkozi,avsak chirurg by mal riziko eliminivat. S pozdravom Dr.J.Lehocky
Dobry den, pri tumescencnej liposukcii nedochadza k poruseniu podkoznych ciev a nervov, operuje sa v bezkrvnom prostredi s tenkymi tupymi vibracnymi kanylami,preto k nam chodia klienti ci uz pred operaciou varixov ev.po operacii,preto drobne cievky,ktore spominate nie su kontraindikaciou ku operacii. A co sa tyka nerovnosti po liposukcii,samozrejme ze vela zalezi od sposobu a metody akou sa liposukcia vykonava,skusenosti a prax je takisto velmi podstatna,pretoze liposukciou sa da teoreticky odsat akakolvek oblast,len nie vsetko vyzera dobre. A na druhej strane,pokial ma klient nerovnosti uz pred zakrokom,sposobene nerovnomernym rozlozenim tuku v podkozi,tak sa da liposukciou vykonat korekcia,ktora je limitovana stavom. Ale vsetko tieto obavy a nejasnosti najlepsie vyriesi predoperacna konzultacia s plastic.chirurgom. S pozdravom Dr.M.Simkanin
Dobrý deň. Zhoršenie povrchového krvného obehu dolných končatín sme po liposukcii u zdravých ľudí nesledovali.Nerovnosti po liposukcii vznikaju pri odsávaní hrubšej vrstvy tuku a sú rizikom každej liposukcie.U tenších tukových depozitov odsávaných tenkými kanylami sú omnoho menej pravdepodobné.
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?