dobry den, chcela by som sa opytat...mam 54 kg a vysku 170 cm, postavu mam stihlu, no na vnutornych stehnach mam uz par rokov ani nie celulitidu, no je to akoby koza naviac, neviem z coho sa mi to tam urobilo, no aj ked intenzivne cvicim cviky na vnutorne stehna, stehna mi spevneju ale ta koza naviac tam stale ostane. ked napnem nohu, mam na nej svaly, no toto mi tam akoby odstava, vobec nechapem co to je, nakolko pri mojej vahe si kazdy povie, ze kde ta moze mat liposukciu? ale aj ked si dam napriklad kratke obtiahnute kratasy, toto mi tam viditelne vidno...viete mi poradit co s tym treba? dakujem pekne
Liposukcia stehien u chudej ženy?
(Diskusia k téme Liposukcia)
Visitor
Odosielanie
| Basic member |
Plastická chirurgia
Praha
Príspevkov: 244
Dobrý večer paní Beáta.
To čo popisujete nie je nič zvláštne ani výnimočné.Má to každá žena.Je to geneticky u žien dané.Záleží potom od kvality kože,ako veľmi sa tieto "valy" prejavia.Aj keď v týchto lokalitách nie je prebytočný tuk vyžadujúci liposukciu,koža je povolená,gravitáciou klesá dolu a vytvára nevkusné valy.V tomto prípade je na mieste redukcia nadbytku povolenej kože jej chir.odstranením.Rozhodne však osobná konzultácia.Pekný večer.
the best body-jet
office@aspenaestheticclinics.com
Dobrý večer, podľa Vášho popisu nie je nadbytok kože asi veľký. Ak nie je indikácia na chirurgické odstránenie - lifting stehien , je možné doporučiť radiofrekvenciu eventuálne ďalšie neinvazívne metódy , ktoré dokážu kožu vypnúť.
S pozdravom Mládek
Dobry den p.Beata,
idealne by bolo keby ste sa prisli ukazat osobne aby sme spolocne mohli vymysliet idealne riesenie pre Vas.
Konzultacia je uplne zadarmo. Ak mate zaujem sa objednat kontaktujte prosim nasu recepciu na hot-line +421 948 13 18 13 alebo mailom na recepcia@medicomvip.sk
Zelam krasny den a tesim sa na pripadne osobne stretnutie,
s pozdravom
MUDr.Martin Simkanin
klinika modernej liposukcie MedicomVIP
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?