Dobrý deň, mám 23 rokov, meriam 170 vážim 75kíl. mám problémové partie hlavne stehná, boky a tiež tuk na rukách. Skúšala som rôzne diéty, po ktorých som však ešte viac pribrala, taktiež som cvičila,ale výsledky sa nedostavili. Mám sedavú robotu, skoro 8hodín som len v aute. Rada by som sa opýtala aký zákrok by bol pre mňa najvýhodnejší (ten zákrok by musel byť čo najrýchlejší z dôvodu vyťaženosti v práci)tiež aká cena by za tento zákrok bola. za odpoveď ďakujem
liposukcia
(Diskusia k téme Liposukcia)
Visitor
Odosielanie
Dobrý deň. Bolo by vhodné aby ste mi mailom poslali detail partií o ktoré Vám ide. Takto sa budem môcť presnejšie vyjadriť ku všetkému čo sa pýtate.
dobry den
modernimi metodami laserlipo a body-jet jde provadet nekolik oblasti najednou a zakrok se provadi pouze v lokalni anestesii
laserlipo ma efekt na stazeni kuze, coz je velice benefitni v mnoha oblastech va bodyjet je odsati jemnym sirokym computrem rizenym vodnim paprskem ve vsech oblastech
vysledek je videt ihned
do socialniho zivota se vracite druhy den
neni nutno nosit kompresni pradlo, pouze jemne punchove kalhoty ca. tyden
sport muzete zacit za 3 dni - jako napriklad Golf, behat za 5 dni
a horske kolo tez za 5-7 dni
atd.
vzhledem k faktu, ze je noseni jemneho pradlo omezeno pouze na 7 dni, tak se da zakrok provadet cely rok i v letnich teplych mesicich
pokud mate zajem tak muzete zaslat fotos na
office@aspenaestheticclinics.com
neb prijit na navstevu
222 222 335, 723 850 509
![]() | Premium member |
Príspevkov: 40
Dobrý deň. Liposukcia vami zmieňovaných partii nie je problem ale najvhodnejšia by bola osobná konzultacia. Realizujem liposukciu metodou WAL, ktorá patrí dnes k najmodernejším operačným metódam v rámci liposukcie takže prakticky na druhý deň po vykone možete isť do zamestnania. Cenu upresňujeme vždy pri konzultacii a je fixná. V pripade zaujmu sa nám ozvite na mail
www.asklepion.sk event osobne telefonicky 0905905200
s pozdravom MUDr. Mihálik
Dobry den,
podla Vasho opisu je tumescencna liposukcia vhodnou technikou na odstranenie problemovych partii.
Vsetko sa vsak da posudit jedine pri osobnej konzultacii ktoru poskytujem zdarma.
Pre viac informacii alebo objednavku konzultacneho terminu prosim navstivte
www.medicomvip.sk
alebo +421-2-5413 1813
s pozdravom
MUDr.Martin Simkanin
plasticky chirurg Medicom VIP
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?