dobry den chcela by som sa opytat kolko stoji odbravanie tukou s bruska som skoro 2roky po porode no zial mi ostalo ovysnute brucho a dost mam to trapi no zial sa bojim ze mi aj po zakroku ostane ovysnuta koza.???bolo by to mozne aj na splatky?a kde najblizsie sidlite?ak bude treba poslem aj fotky mojho brucha.dakujem za odpoved
Liposukkcia brucha
(Diskusia k téme Liposukcia)
Visitor
Odosielanie
![]() | Premium member |
Príspevkov: 40
Pred planovaným zakrokom doporučujem osobnu konzultaciu ohľadom rozsahu výkonu a naplanovaniu termínu liposukcie. Pri konzutacii osobne dohodneme cenu ( orientačne cenu viď na webe ). Realizuje Body jet liposukciu a zatiaľ sme s ovysnutou kožou nemali nikdy problem, táto metoda je na takýto typ postavy určená. V pripade zaujmu nás kontaktujte cez web ( www.asklepion.sk ) event telefonicky
MUDr. Váňa 0905905200
![]() | Basic member |
Príspevkov: 172
Dobry den
Podľa môjho názoru Vam liposukcia velmi pravdepodobne nemoze pomoct ak mate nadbytok kože - ovisnutej kože. Bez toho aby som to videl, aspon fotku z viacerých strán, to presne neviem posúdiť, ale pravdepodobnejšie by Vám pomohla operácia brucha s odstránením nadbytočnej kože, tuku, úpravou brušných svalov a výslednou priečnou jazvou v podbrušku, ktora je dobre ukrytelna v nohavickach.
Dr.Kačmár
Dobrý deň,
bolo by najvhodnejšie,zákrok riešiť formou osobnej konsultácie.
V prípade záujmu Vás poprosím, aby ste nás kontaktovali.
Predmetom osobného pohovoru je zhodnotiť Váš zdravotný stav, termín operácie, cenovú reláciu...
Osobné konsultácie sú bezplatné a nezáväzné.
s pozdravom,
MUDr. Jozej Hedera
0268230911
www.interklinik.sk
interklinik@interklinik.sk
Komerčná správa: Rozhodli ste sa pre plastickú operáciu? Chcete, aby vzhľad jazvy bol čo najlepší? Chcete urýchliť vstrebávanie opuchov a krvných podliatin po operácii a podporiť nekomplikované hojenie?